Mrlbrk deryamehmet35 Bende öyle valla. Ikimizinde adet günleri ayniydi 😄 inşallah bu ay şans bizden yanadir
Septik34 Bhrsu bende hep adet olcam diye beklerken olmadım işte😻 adet zamanı olduğu adet olamasakta sancısı oluyor geçiyor sonra kendiliğinden başka sancılara yerini bırakıp🤦♀️ Örnek aşerme mide bulantısı(bende oldu herkeste olmuyormuş)
Bhrsu Septik34 canımm ay inşallah ya 🙏🏻🙈 bakalım gidicem 2 saat sonra falan nasipse dua et lütfen 🙏🏻🙏🏻
Bhrsu Septik34 sende de hamile olduğunu öğrendiğinde adet zamanınamı denk geldi sancı oldumu kasıklarında
Septik34 Bhrsu Bhrsu tabi adetim gecikti 2 gün geçti test yaptım o şekilde öğrendim adet sancısı vardı aynen olucam olamadım diyodum
deryamehmet35 Septik34 1 kürtajim var o yuzden 1 yillik evliyim ama yaşim 32 o yuzden anne olmayi Allah nasip eder inşallah
Bhrsu Mrlbrk yapmıyorlarmış ya sabah 9.30 dan 4.30 a kadar yapılıyormuş gittim öyle dedi yarın sabah gidicem nasipse canmm
tazecikanneee Bhrsu inanırmışım bende yaptıgım da biraz silikti yani ama 2 gün sonra kan verince hcg değerim 794dü 🤲🏻🙈 inşallah hamilesindir ki bence öyle 😍🙏🏻 Rabbim gönlüne göre versin kuzum🙏🏻😇
BurcuY Bhrsu ben sana dedim bekleme diye ya of 🙄 merakla bekliyorum seni şarjım yoktu aklım hep sende kaldı valla 🙄