Elfsglm Bhrsu çıkar kuzum özelde istediğin saatte yaptır istersen gece 2 de git yaptır 😂bi saate çıkar 😘😘
Bhrsu BurcuY kuzum açtım telefon çıkıyormuş ogleden sonra çıkar dedi ama suan işlerim var akşam yada yarın sabah gidcem bide eşime nasıl bunu sürpriz yapsam ki 🙈
deryamehmet35 Bhrsu çok sevindim daha onceki postlarinida okumustum senin silikte olsa hamilesin hemen kanini baktir canim
Septik34 Benimde silik çıkmıştı çizginin biri. adetimden 2 gün geçe yapmıştım testi ertesi gün acilden devlet hastanesine gittim 4 haftalık olduğumuzu öğrendik tebrikler inşallah hamilesin
Septik34 Bhrsu direk git acile ben sabah saat 10 da gitmiştim devlete. Gebelik tespiti için kan testi yaptırcam dedim direk doktora yönlendirdi yani karnım ağrıyor felan demene gerek yok gebelere öncelik var
MrvBrlk Bhrsu İzmir'in neresindesin? Ben Buca dayım Tınaztepe hastanesi ne giriyorum. Belki 10 kere Beta HCG baktirdim acilen girip. 2 saatte veriyorlar sonucu ve 40 tl. Beta HCG baktırmak istiyorum diyip acilden giriş yapıp
Septik34 Bhrsu tabiki sıranı alıp bekliyorsun sende diğer hastalar gibi gebelere öncelik sözkonusu ve doktor beta hgc yazıp kağıda seni kana yolluyor 2 dk sürmüyor hepsi
Seda54 Bhrsu 4 gün benlemene gerek yok bence canım ben adetime 2 gün kala kanda öğrendim canım test çubuğunda çıkmışsa zaten kanda da çıkar 2 güne birde kan verirsin inşallahhhh hayırlı haberlerle canım benim 🙏🏻🤲🏻🙋🏼♀️
EmelBG Bhrsu Ben silik çizgiyle hamile kaldım silik görünce hamile değilim diye bildim 1 hafta resmen Sonra bi bakarsın hamileyim 🎀