Arslankubra Arkadaşlar 13.haftada gitsem cinsiyeti öğrenebilir miyim? Sizler kaçıncı haftada gittiniz
Bilibili23 Arslankubra canım detayliyi beklemek lazım bana 13 de kız gibi dendj 17 de kesin olarak erkek dedik doktorum.ona rağmen detaylıyi beklicm bende çok var bu durumu yaşayan ben kendim de yaşayınca kıyafet konusunda acele etmemek lazım ama gönlünüzce olsun 🌸
Leilam Bilibili23 banada 13 de kesin kız dediler pekte inanmıyorum çünki çok değişen gördüm.doppleri bekliyorum onun için
Bilibili23 Leilam aa öyle mi bende çok duydum da zaten doktorlar net konuşmuyor o haftalarda öyle de olması lazım hatta bence 16 dan sonra sorulması lazım çok merak ediliyorsa hayırlısı neyse o Olsun hepimiz için.
Bilibili23 Likayolcusu hayırlısi olsun canım doktordan doktora da fark var tabi ama sizde bekleyin bence
Bilibili23 Nesoneso keske anlasam canım ama hiçbir şey belli değil ki sabredin zaten zmaani gelince ogrenickseniz şu anda denilen her şey yanıltıcı olabiliyor doktorlarin bile
Suraozt Banada 16. Haftada doktor erkek dedi su an 21 haftalığım ve kız olduğunu öğrendim. En iyisi detaylı ultrasonu beklemek
Pinpuyank Suraozt afedersiniz ama bakın bu da pipi şu diyecek kadar emin konuştu mu yani görüntü de gördünüz mü merak ettim
Suraozt Pinpuyank Ben cinsiyet partisi yapicaz dedim bana göstermedi soylemedi kağıda yazıp verdi erkek diye. Birdahaki gitmemde de bacakları kapalı göstermiyor dedi farklı doktorlara gittiğimde kız olduğunu öğrendim