SErap4 Meraba kzlr 7 haftalık hamileymde bacak agrım war norml mi çok korkyrm bişey olcak die sizdede var mı acba ??
ebraroo SErap4 sakın korkma Allahın izniyle hiçbir şey olmaz doktoruna söyle ve muhtemelen magnezyum başlatır❤️
rky2 SErap4 magnezyum takviyesine başlayın derim, aynı durumu yaşadım ben de. Mide bulantısı da vardı bi de bacak ağrısı olunca zorlandım biraz. Ama çabuk geçiyor elhamdülillah. Geçmiş olsun:)
ebraroo Mervvvever mervee merak etme çok normal fazla yorma kendini dinlenmene bak takıntılı bir anne adayı olarak aynı sancılardan 50 kez dr a gittim ve normal olduğunu yerleşmeye çalıştığını söyledi merak etme içini ferah tut ❤️🤲🏼
SErap4 ebraroo magnezym werdi günde 2 kere al dedi eczndeki kızda çok olmysa 1 kere al dedi ishal yapyo dedi Bnde bi kere alyrm canm folixasitle beraber
SErap4 rky2 tesekkr edrm .) magnezym kullnyrm faydasnda çok gördüm gercktn bgn biraz çok agrdı backlrm ondn korktm
Gokce16 Magnezyum ilacı yazdırın doktorunuza ve günde bir avuç kabak cekirdegi tüketin bende 7 haftalık gebeyim bacaklarım çok ağrıyordu doktorumun yazdığı ilaç ve kabak çekirdeği ile artık yasamiyorum
SErap4 Mervvvever geçmiş olsun inşllh geçer zor oluyo agrı benmde ilk çok wardı hemde aşırı adet olcm diodm resmn sonra doktra gittm magnzym yazdı çok faydsı oldu karnm kasklrm belim çok kötydü sende al canm çok iyi gelio
Rmysugr Magnezyum baslayin ben 35 haftalik hamileyim.en basindan beri benim hep var bacak agrim magnezyum kullaninca geciyor çok normal