Herkese merhaba sezeryan doğum yaptım çok isterdim pozitif şeyleri yazmayı ama malesef olmadı aslında ameliyatta hiçcbir sıkıntı yoktu çünkü gerçekten duygum hamile kaldığımdan beri yoktu annelik duygusunu hiç hissetmedim hamile iken de ameliyata giderken de normal bir ameliyat gir çık şeklinde gittim hiç sıkıntı yaşamadım bebeği aldılar dikişler yapıldı ve çıktım odaya gittim bebeği kucağıma verdiler emzirmeye çalıştım olmadı gelmedi süt mama verdik bebek baya ağladı eşim annem oradaydı ama ben sabaha kadar uyuyamadım neden bilmiyorum ağrılarım hiç yoktu ağrı kesici verdiler diye sanırım ama ameliyattan çıktım gaz problemi yaşadım ilaç verdiler olmadı cumartesi günü saat 17.30 da lavaboya gittim bir problem yoktu eve gönderdiler bizi eve geldik bebeğe bakamıyorum ağlayınca nefret ediyorum annelik duygum hiç yok bunları yazarken ağlıyorum gerçekten çünkü hamileliğim de iğrenç geçti belki daha önceki postlarda gördünüz kaynanamla çok sıkıntı yaşadım ona ben baktım ama o hep beni kötüledi falan neyse şu an eşim de yok yanımda annem bana bakıyor ama ben eşim olmadan dayanmıyorum kızın mı eşin mi deseniz eşim derim sebebini de bilmiyorum gerçekten kızıma duygum yok birde şimdi af buyurun büyük idrarda hastaneden geldiğimden beri sıkıntı çekiyorum gidemiyorum kendimi kötü hissediyorum yemek yiyemiyorum ne önerirsiniz bunun için ayrıca