Emisse Merveunal13 merhaba doğum yaptınız mı nasıl geçti bende sedef hanıma gidiyorum normal mi oldu sezeryan mıı 😊
tbakyavtr Cuma çamlıca medipolde doğumum var 3 yıl öncede orda yapmıştım totalde 3 küsür ödemiştik şimdi anestezi dahil 10buçuk fiyat çıkarttılar ilk muayene ve testler dahil diye biliyorum fiyata ekstralar çıkarsa onlardan ücret alınıyor
Minik_annee Merveunal13 benim eşimde jandarma personeli acaba bize de indirim olur mu birde bu fiyatlar güncel fiyatlar mi 🙏
Emisse tbakyavtr Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim inşallah çook güzel geçer bende spinal sezeryan istiyorum ama çok kararsızım tedirginim😞
tbakyavtr Emisse canım Bi benim ikinci inan korkulacak bişey yok içini ferah tut, tabii kişiden kişiye göre değişiyor ama o anlara şahit olmak paha biçilemez ağrılar illaki oluyor fakat ilk günü atlattıktan sonra gerisi çok kolay Allah yardımcımız olsun 😊
tubi94 Çakmak erdem e gidiyorum ben memnunum gayet Nst 120 lira muayene benim doktorum 475 doktordan doktora değişiyor galiba muayene ücreti
Emisse tbakyavtr çook teşekkür ederim sanırım henüz girmedim doğuma Allah yardımcın olsun dua ediyorum 🌸🤲🏻