Busrahio Merhabalar :) kizlar insallah bir oğlum olacak hayırlısıyla. Hala isim bulamadık. Ben anlami guzel olan bir isim istiyorum sahabe isimleri mesela guzel ve degisik olanlar da var. Fakat eşim atakan diye tutturdu yalvarıyor resmen. Vazgec diye diye en son rüzgar demisti o atakandan dha cazip gelmisti talha dusunmustum yanina. Ama yine atakan diye tutturdu.Cok ısınmış o isme ama ben ısınamadim hiç. Soyadimiz cok uzun oldugu icin tek isim düşünüyorduk ama esimide kirmak istemiyorum atakanin yanina guzel kisa bir isim oneriniz varmı bnm aklima atakan efe geldi ama kararsızım soyadimiz hacıibrahimoğlu 😁 uzun oldu kusura bakmayin :)
Deryaq Busrahio bende dini anlamı güzel isim arıyorum aklımda bilerek Ömer ver Yusuf ismi de hoş ama çok konuldu
Seldaapk Busrahio Atakan çok güzel bir isim bence eşinizi kırmayın derim ben sonuçta oda heves etmiş demekki
Mervisss Kuzenim Kürşat koymasa ve istiyordum bence çok yakışıyor her yaşa Kerem yada kerim olabilir Gerçekten isim koyarken her yaşa yakışmasi lazım mesela kerem Kerem abi Kerem amca İki isim dersen lütfen sonunda Can olmasın 😀😀
Busrahio Mervisss bende oyle düşünüyorum mesela atakan dede komik geliyor suan ama ileriki zamanda belki uyar cnku o zmnda degisik isimler cok olacak 😁 ay bilemiyorum ne olacak bu çocugun ismi 😁
Busrahio Seldaapk sanırım kıramıcam zaten de benimde içimde kalmasin diye yanina kısa bir isim arıyorum 😊
Baharonder Biz AZİZ ARİF koyucaz allahim nasip kismet ederse babasi koydu anlamida cok guzel insallah ismi gibi aziz arif olur