Minigim38 Kızlar 1 saattir göğsümde sertleşme var çok ağrı yapıyor içinde beze gibi şeyler geliyor elime. Emziriyorum sizce nolmus olabilir ciddi bisey mi napmalıyım😭😭ateş sislik falan yok. Elime kocaman bisey geliyor
Fatmapelit12345 Minigim38 Bebeğin emmesiyle açılmıyorsa canım duşa gir sıcak olsun suyun orda masaj yaparak sağ sen sagamiyorsan birinden yardım al ben öyle yaparak rahatlamıştım
Yldzlh Minigim38 canım çok dikkat et ağrısı xogalirsa mutlaka doktora görün bende denedim ılık duş lahana yaprağı sağ ma falan mastıt olmuştum ameliyat oldum sonunda rahatladım
Minigim38 EmineDefneGokce yaptım şuanda yapıyorum ama süt pek gelmez oldu. Kocaman uzun bi parça var sanki icinde
Balahatunn Mastit olmus olabilirsin. Masaj yaparak sag. Gelmezse ates yapar, agri da yapar. Gecmezse doktora gorun antibiyotikle aciliyor
Minigim38 Balahatunn şuan sağım yapıyorum çok az geldi sütüm şuan ateş yok ama kocaman parça var sanki semsert😕
Balahatunn Minigim38 o zaman genel cerrahiye gidip gorun yarin. Ben de bebegim kucukken mastit olmustum. Akamadikca icinde sertlesiyor iyice. Antibiyotikle hemen acilmisti
Altyeses Minigim38 duşa gir sıcak su sabin ile saat yönünde göğsüne masaj yap sonra göğsünü geriye yasla bastır bir kaç saniye damla damla süt gelmeye başladığı zaman sağ sütüm boşa gidiyor diye düşünme rahatlanman ve açılması daha önemli bir iki kere tekrarla göğsün hafifleyene kadar ve uzun süre emzirmeme yapma göğsünü sık sık emzir az geldiği için çocuk da emmek istemez tazyik yok diye
Yldzlh Minigim38 ameliyat dediğim bir operasyon özelde yaptırdım sen takip et geçmezse mutlaka genel cerrahi görsün