babyboy1 Kızlar biraz önce lavaboya gittim ve çok hafif bir çizgi şeklinde akıntıyla birlikte kanamada geldi nişan mıdır acaba ? 🤔
ZeynepEdaa Vaktiniz de gelmiş hayirlisi olsun inşallah post yukarda kalsin diye yaziyorum bi bilgim yok maalesef bende acemilerdenim💁🙏
babyboy1 sudamlasi evet öyle idi ve affedersiniz her lavboya gittiğimde akıntıyla birlikte geliyor bugün kontrolüm var yine bakalım ne dicekler ☺️
sevsonsuza Ben 38.5gunlugum her an bekliyorum nisana benziyor gununde gelmis geciyor😁bana gore cunku ben uc haftadr sabirsizim hadi hayirlisi doktora gidin
babyboy1 sevsonsuza insan gerçekten sabırsız oluyor bende 37haftamdan sonra baya bi sabırsız olmaya başlamıştım ve oğlum geçikti bi gelemedi 🙊 inşAllah bu hafta gelir hayırlısıyla ☺️
babyboy1 Kızlar kanamam sürekli gelmeye devam ediyor sabah 6dan beri idrare çıktıkça akıyor hafif hafif doktorum normal dedi altan da baktı ve baktıktan sonra herhalde bu hafta bitmeden görüşürüz seninle dedi 😬 bu şekilde sürekli kanaması devam edipte kaç gün sonra doğuma giden oldu ?