Hamisform Haftada acil serklaj oldum. 1 ay kadar wc ve yemek dışında kalkmadım ancak rahim ağzı yetmezliğinden dolayı serviks uzunluğu kısaldığından tamamen yatış verdi Dr. Yatarak kaçıncı haftaya kadar ilerlediniz. Şu an 22+2 deyim.
-Ylz- Hamisform bende 17. Haftadayım. Dr kendini yormadan işlerini yapabilirsin dedi tam bende yemeği filan yapayım derken boğaz enfeksiyonuna yakalandım. Öksürük çok korkuttu. Dr bişey olmaz dedi ama ben bir daha ki kontrole kadar kalkmamaya karar verdim zaten de çok ayakta durmaya cesaret edemiyorum. Yinede çamasır bulasık gibi ufak işlerimi yapıyorum.
Melike1805 Hamisform 12. Haftdan beri yatıyorum. Suan 27 haftalık olduk hayırlısıyla 36 karı görsek iyi olur çok dikkat edin eğilip yerden bir şey almayın bol su için
Feri Hamisform bende 20.haftada acil oldum şimdi 33 hafta oldu cok şükür bende geçmez derken 30 luları gördüm cok şükür bol su için sürekli yatın bende de dikişe kadar açılma war iş yapmıyorum üstüne cok baskı olmadıkça bişi olmaz inşallah Buna inanın. Bende oksapar Progestan kullanıyorum
Hamisform Tgce_53 yatarak mı geçirdin hamileliği. Benim dikişe kadar açılma var hiç kalkmayacaksın dediler. Çok güzel ilerleyebilmişsin. Sağlıkla gelsin bebişin
Tgce_53 Hamisform yatarak geçirdim bende canım sona geldim çok şükür zordu kolay diyemem ama sonu güzel rabbim yardım ediyo inşallah sağ salim kucağına alırsın bebeğini 🤍
Hamisform Tgce_53 birkaç yazışmanı okudum da benzer durumlar yaşamışız. Oksaparı göbekten ve en başından beri mi vuruldunuz. Bir de progestan fitili devam ettinizmi hep
gstetik @“Hamisform”#p25826403bana onlem amacli yapildi serklaj daha once erken dogumlarim oldugu icin. calisiyorum hareketsiz bir yaşamım da yok 29+1oldum
Hamisform Melike1805 çok zor ama sonu hayırlı olacak Rabbimin izniyle. Sizin de sadece serklaj mı tutuyordu. Dr bana muayeneye bile sandalye ile gel dedi.
Melike1805 Hamisform inş canım benim uzunluk 30 mm idi 10 gün önce banada dinlen yorma kendini iş yapma sağa yada sola yat dedi
Hamisform Feri yaaa ne güzel böyle şeyleri duymak. Dua edicez bol bol yavrularımıza kavuşacağız Rabbimin izniyle. Bende oksapar, progestan, nidicard (ya da adalat kullanıyolar), bir de endol fitil kullanıyorum 2 günde1
Tgce_53 Gns-gur serkilajdan sonra yani serkilaja bağlı bi ağrım olmadı ama hamileliğe bağlı bel ağrısı çok oldu adet gibi ağrıda son 2 haftadır oluyo 38+1 deyim son 3 gün inşallah
Feri Hamisform kullandığınız ilaçlar güzel Progestan cok iyi zaten Endolü bende kullanmıştım inanın vücudunuza uykunuza dikkat edin su da kasılmayı filan önlüyor birde stresten uzak durun komed filmleri izleyin gerekirse haber izlemeyin sıkıldıkça arkadaşlarınıza yazın varsa bi uğrasınlar:)ben bunların faydasını cok gördüm.negatif şeylerde geldi ailesel problemler benim dışımda gelişen onlara bile 1 günden fazla üzülmemeye çalıştım içimizdeki masum için mecburuz sayılı gün çabuk geçer der büyükler.birde negatif insanlardan uzak durun:))
gkcbrn Hamisform 21. Haftada acil serklaj oldum. Bende de açılma var dikişe kadar. Bugun 26+4 oldu. Doktor kontrolü vardı. Yatmaya devam dedi. 4 haftada 1 kez doktora gitmek icin dısarı cıkıyorum. Çok zor bir süreç. Korkuyla geçiyor gunler. 🥺
Hamisform gkcbrn Rabbime emanetiz. Bol dua ile alacağız kucağımıza hayırlısıyla. Bu forumda bi çok kişi var 30. Haftalara gelen. Biraz daha sabır. Bende 3 haftada 1 gidiyorum.
Hamisform Feri anne olmak kimisine göre çok kolay. Ben artık çevreme hamile olduğumu da söylemedim. Zaten yatıştayım:)) tv arkadaş dediğiniz gibi negatif şeylere kulak tıkadım artık
Miracnammesi- Meraba arkadaşlar benim de rahimde kısalma va3 18 haftalık 30 mm dedi doktor pregestan verdi bişey demedi ilk doğumum seseryan riskli mi acaba bilgisi olan Var mı acaba