Busbusu Hastanede yani ilk gunler ne yiyip içmek lazm lohusa şerbeti yapicaklar hurma dut macunu fln yapicaklar bana yanındakiler bunların dışında şunu yefim şunu yaptım.hemen geldi diyen varmı
Ozge11 Busbusu kabak tatlısı ,cennet hurması ,dereotu bunlar bende çok güzel süt yapmıştı.Ama en güzel süt yapan şey uyku.Fırsat buldukça uyumak lazım yanınızda birileri varsa
saitkereminannesi02 Busbusu Bulgur pekmez şerbeti soğan Hipp anne çayı acısız sıcak köfte ( biz öyle diyoruz ) marul rezene.
Yesimmm93 Busbusu ben hiç hatırlamıyorum yaptığını yapsa bile bişey olmaz emzir bebegını onunla birlikte yat uyu 😂😂
Kardelen_espark Busbusu bana doktorum doğumdan 1 gün önce süt sagmaya başla gelen sütü sakla dedi doğduğu gun tam inmiş olcakmis , deniycem bakalım böyle dediyse vardır bı bildigi belliki
Kardelen_espark Busbusu yani süt gelmeye baslicak saginca doğum olcagi gün süt kanala inmiş olcak dedi yani daha önceki sezaryan has. Söylemiş bende deniycem tbi denesem ne kaybederim zaten gelen süt 1 bardak olcak değil ya 🤣 amaç süt kanala insin bebek emerken direk gelsin
hlmaydogdu Busbusu sürekli su içtim ve süt artırıcı doğal çaylar var onları kullandım hünnapınkini almıştım ben baya da memnun kaldım canım