Senem11 38+3 günlüğüm doğum için neler yapıyorsunuz kızlar önerileriniz var mı benim kız da daha kanala inmemişti en son ama başı aşağıda
2022bebeki Senem11 Perine masajı, squat, eğilme çömelme, yer silme poziyonu, bağdaş kurma,aktif hareket gün içinde yaptıklarım. En son kanala girmeye calisiyordu inşallah ben de yardımcı olmaya calisiyorumdur🤣 37. Haftamdayim adaçayı da içmeye başladım
Senem11 2022bebeki bende sürekli merdiven inip çıkıyorum gün içinde squat yapıyorum bakalım inşallah işe yarıyordur 😁
Aren2023 Senem11 bana da son haftalarda hareketleri yavaşlıyor dönmez artık dedi sezeryana alalım seni dedi , ben de bekledim ama boşuna bekledim, keşke doktorumun dediğini yapsaydım
2022bebeki Senem11 Açılmam sancim yok daha erken diye avutuyorum kendimi🙈 inşallah fayda sağlar hepimize
Senem11 Aren2023 benimki dönük ama kanalda değildi 39 da tekrar gidicem bakalım o zaman doğumu konuşuruz dedi doktorum
Senem11 Aren2023 cuma günü 39 oluyorum o zaman yazarım inşallah o zamana kadar bebeğim kendi gelmek ister ☺️