Aysel27gzllll 2,3 gündür kasık ve karın bölgemde kramp seklinde ağrılar oluyor gelip gidiyor ama sürekli oluyor sebebi nedir sizce
Mavi_boncuk3 Aysel27gzllll onlar normal canım hep olcak 🤨 rahim büyümesi bebegin büyümesinden kaynaklıymış
Bentu 16+5 benimde oluyor böyle bıçak gibi giriyor sonra geçiyor acısı. Arada sırada oluyor. Doktora sormuştum normal demişti.
Aysel27gzllll Bentu evet aynı sekilde oluyor ya benim de ilk gebeliğim bebek te aşağıda olduğu için boyle ağrı olunca korkuyorum
Bentu Aysel27gzllll benimde ilk hamileliğim. Bebek aşağıda gibi bir durumum yok. Normal yerdedir galiba hiç haberim de yok nerde. :) cuma kontrole gideceğim inşallah.
Aysel27gzllll yagmur089 yok çok şükür kan fln yok ama 16+1 haftalık hamileyim bilmiyorum cidden sebebini korkuyorum 🙄
yagmur089 Aysel27gzllll gaz sancisi olablor canim ben her kontrele gottigimde soruyorum normal gaz sancisi cekiyorsun diyor doktr snde bi git derim ama normal bence agri olmasi ve gecmesi hic gecmezse ozmn kork bacim
Nurrrr90 Bende bugün 17 haftalık oldum aynı bende de ara ara kasık agrısı var okudum rahim büyüdüğündenmiş bende de var oluyor geçiyor