TeacherrMom Merhaba kızlar. Ben 24 haftalık hamileyim. Şimdi özel sağlık sigortası yaptırsam doğumu ücret ödemeden yapabilir miyim ? Hangi sigorta şirketlerini onerirsiniz ?
asiyerz TeacherrMom hamilelik başladıktan sonra özel sağlık sigortası yaptırırsanız doğum teminatından faydalanamazsınız. Hatta özel sağlık sigortanızı başlattığınız tarihten 6 ay sonra gebelik olması halinde karşılıyor diye biliyorum.
Kadomm TeacherrMom Merhabalar hamile kaldıktan sonrada doğum sigortası yapılıyor anlaşmalı sigortalar var araştırın isterseniz
my-stery TeacherrMom gebelikte yaptırılan bir iki şirket vardı diye hatırlıyorum bir tanesi denir hayat sanırım canım bi ara sor istersen ama haftan baya ilerlemiş gecikme kabul etmeyebilirler
tirtilinannesiii TeacherrMom canm olmuyor demir hayat sigortasında iki can sigortası var onu hamilelikte yaptırabiliyorsun herşeyden yararlanabiliyorsun
TeacherrMom Bir yerde okudum hamilelikte yaptıran şirketler de varmış ama acaba öyle yaptıran varmı diye sormak istedim
Kadomm TeacherrMom inanın yok ben acibademliyim senelerdir çalışıyoruz doğum yapacağınız Hastaneni’nde anlaşması olabiliyor
Soztekin1 TeacherrMom Demir Hayat sağlık iki can sigortası yaptırdım ben 8 muayene normal doğumu sezeryan doğumu epidural normal doğumu karşılıyor. 6. Haftamda yaptırmıştım.
ellmas Merhaba ben hamile olduğumu öğrendiğimde sompo sigorta ile anlaşıp yaptırdım 9 muayene hakkım var ve doğum dahil. Sezeryan veya normal doğum seçip ücreti ona göre alıyorlar. İlk hamileliğim şuan için memnunum. (13+3 günlüğüz bugün)
cherryblossom7 Özel sağlık sigortası gebelikte yapılamaz ben acibademliyim sadece hamilelere özel paket var o da sadece Acıbadem hastanelerinde kullanılmaktadır . Bekleme süresi olduğu icin normal yapılamıyor
cherryblossom7 TeacherrMom Ankaradayim kendim poliçe yapıyorum buraya indirimli iç Anadolu Karadeniz tarafı daha uygun
Laika TeacherrMom hayır malesef biz allianz kullanıyoruz bebek yapmayı düşündümzde arayıp sordum hamilelik paketini ekleme yapalım die yapalım ama 6 ay hamile kalmamanz gerekiyor dendi 6 ay içinde hamile olursanz geçersiz oluyrmş bizde yapmadık zaten 2 ay sonra hamileydim. Doğumu karşılamıyor ama hastanede kontrlllerde azda olsa bi indirim yapıyor
Muallimme TeacherrMom gittiğiniz hastanenin anlaşmalı olduğu sigorta şirketi vardir mutlaka paketleri oluyor muayeneli muayenesiz falan diye ben 30 haftalik falanken yaptm erken yaptırmanız daha avantaj bize iki uc ay once gelseydnz fiyat 3 bin di suan zamlandi 7 bin oldu dediler yoksa haftanizin önemi yok