Kbrslbr Arkadaşlar ben kendi istegimle sezeryan oldum hamileliğimde herhangibir problem yoktu. Şimdi gelelim hastane serüvenime biraz uzun olabilir şimdiden söyleyeyim😄 39 haftalık iken sezeryana karar verdik sabah 7 de yatışım yapıldı tabi bende heycan tavan saat 9 çeyrek kala ameliyathaneye girdik doguma girerken çok asırı duygusaldım aglamamak için sıktım kendimi herkes bişeyler söylüyor bana ama benden tepki yok korkudan heyecandan, ameliyathane hiç düşündügüm gibi karanlık degildi beni hazırladıklar doktorum gelmeden. epidural ignesinden sakın korkmayın hiç bişey duymuyorsunz acıya dair inanın elden açılan damar yolu daha çok canınızı yakıyor 😄 sonra ayaklarım ısındı ve uyuşmaya başladım arkadaşlar sakın korkmayın.. ameliyatta hissediyorsunuz baskıları felan ama acı vs kesinlikle yok ben çok memnun kaldım ameliyattan ilk gün zor geçiyor tabi ne olursa olursun ameliyat oluyorsunuz fakat 2gün toparlanıyorsunz baya baya yürüyün bol bol sakın acıyor diye pes etmeyin yürüdükçe iyi oluyorsunuz bide gaz önemli çıkarmak lazım sancı yapıyor. Bebeginizi gördüğünüzde zaten bütün acılar unutuluyor inanın dayanıyorsunx bütün herşeye Allah cc isteyen herkese bu duyguyu tattırsn. Ve bol su için anestezi çıksın vucudunuzdan tabi süt içinde benim henüz gelmedi bu sabah hastaneden çıkacagım evde inşallah sütüm gelir 😐 yani herşey çok iyi suan bebegimi koklamalara doyamıyorum ❤️
Hazinem Kbrslbr peki süt gelmeyince bebek için bişyler veriliyor mu bnm arkadaşımda sezeryan oldu süt gelmeyince mama verdik hastenede vermeyin diyorlar gizli den verdik biz demişti ama bebek aç durmz heralde
Hayallerim Bizimde şuanda herşey normal gidiyor bende sezeryan düşünüyorum normal.dogurmaktan korkmaya başladım darisi başımıza inşallah sağlıkla büyütün evladinizi hayir evlat olsun bol sütünüz olsun🤗
GamzeTKN Ayy maşallah sana bebeğinle sana bol bol sağlık nasip etsin rabbim şükür okurken içim rahatladı :))