Ahizen Tecrübeli anneler hamilelik döneminde anne adayları kemik bölgeye, benimki ( bıyık , kol , koltukaltı) bu bölgelere lazer yapılabiliyor mu gebeligimi öğrenince lazer yarıda kaldı o yüzden merak ettim
Ndt Ahizen benimde yarım kaldı hamile olduğumu öğrenince ama yaptırdığım yerle görüştüm. Doğumdan 4 ay sonra gelebilirsiniz dedi. Ben riske atmak istemedim. Çünkü daha çok yeni bir teknoloji ve zararları bilinmiyor.
Saaareeee Ahizen ben sordum doktorum sadece yüz bolgesine gidebilirsin dedi başka hiçbir yer olmaz dedi kesin ve net konuştu
nk718 Ahizen ben bikini bölgesi hariç gidilir diye biliyorum ama hormanlardan dolayı kimse önermiyor boşuna gidersiniz deniliyor sürekli hormonlar değiştiği için azalma olmazmış
1Boncuk Ahizen ben doktora sormamıştım ama güzellik salonunda gebelik olduğunu söyledim sakıncası olur mu dedim olur dediler zaten bitmişti bir seans falan kalmıştı. Ama yaptırmadım.
lilamor___ @Ahizen ben doktoruma danıştım yapabilirsin dedi ama yinede gidemedim kararsız kaldım bi zararı olurmu diye korktum
Ahizen lilamor___ ben daha soramadım Dr uma ama çokta yaptırma taraftarı değilim ama bıyık bölgesi falan rahatsız ediyo yeni etkisini göstermeye başlamıştı henüz bitmemişti
Ahizen Ndt benim yaptırdıgim yerde 11.haftadan sonra kemik bölgeye yapılabilir dedi ama bilemedim insan guvenemiyo
lilamor___ @Ahizen keşke benimde sadece bıyık olsa 😂 ben komple yüz için gidiyordum yarım kaldı lazere başladıktan sonra ağda yapılmazmış jiletle al dediler nereye kadar jiletle alayım psikolojim bozuldu resmen
Mommyustn Yıllardır lazer epilasyon yapan bir estetik klinik olarak hiçbir hamileye hiçbir bölgesine lazer yapmıyoruz, aile şirketimiz, doktorum izin verse bile (ki o da izin vermedi) annem bana yaptırmaz 😅
Ahizen Mommyustn sebebi nedir merakımdan yanlış anlamayın bebeğe zararı olacağı icinmi hormonlardan dolayı mi
Mommyustn Ahizen 1. Si hamilelikte güvenirliği %100 değildir içim rahat olsun derseniz yaptırmanızı tavsiye etmem 2. Si hormonlar değiştiği için kıllar da yoğunlaşabiliyor ve seanslar boşa gidebilir 3. Sü hamilelikte leke olma ihtimali çok daha yüksektir
1Boncuk Mommyustn bu kılların yoğunlaşması konusu bence tamamen yanlış bir kanı 35+5 haftalık gebeyim tüm vücut lazer yaptırdım daha öncesinde ve şuan tüy kıl vs konusunda kafam o kadar rahat ki incecik çıkıyorlar ve çok geç çıkıyorlar jilet ve ağda kullanmayalı yıl olmuştur. Çok konforlu birşey lazer
1Boncuk Mommyustn ve asla leke kalmadı yaptırdığınız yerin kalitesi çok önemli bu dediğiniz etkiler herkeste olan şeyler değil benim halam yüzüne de yaptırdı bir nokta bile leke olmadı