Zarefet 12 haftada kız denip 16 haftada yüzde doksan erkek dendi 20 haftadayim bu kez de kesin kız dendi 😁
MaviK Zarefet yaaaa of en çok bundan korkuyorum 🤣 böyle doğuma kadar gidip doğumda şok yaşayan var biliyor musun eskiden olurmuş ama bayağı 2 yıl önce eşimin arkadaşı kız diye doğuma girdi herşey pembe falan bir çıktı erkek 😀😀 ayrıntılı doğru olanıdır ama kuzum
Zarefet MaviK 2 hafta sonra bakalım orada ne çıkacak ben alışveriş yapmıştım kız deyince onları geri iade ettim sonra erkek aldim şimdi tekrar kız dediler kızım erkek kıyafetleri giyecek artık 🤣
MaviK Zarefet yaaa hiç sorun değil sağlıkla büyüsünlerde , ama emin olamazsanız her ihtimale karşı soft renkler seçin bunfan sonra ki alışverişlerinizde ikisinin ortak kullanabileceği 🥰 merak ettim inşalalh gönlünüzden geçen sağlıkla nasip olur 🙏
Zarefet excitedmom- özelde doktor önce kız sonra yüzde doksan erkek dedi sonra devlete gittim kesin kız dediler devlette 3 farklı doktora gittim dedim ozeldeki cihazı iyidir yanılmaz ama devletteki üç doktor kız dedi😁
excitedmom- Zarefet özeldeki doktoruna tekrar gittiğinde sor bı tekrar üç farklı doktor kız dedi yanılıyor olmayasınız falan diye 😅😅 detaylıda netleşir insallah kuzum. gönlüne göre versin Rabbim 🌸
Zarefet excitedmom- ozeldeki doktoruma çok kızgınım değiştireceğim 😁onun yüzünden kız kıyafetlerini emziği iade ettim 😁
Suraozt Benimde 16. Haftada doktorum erkek dedi. 21. Haftadayim su an iki farklı doktor da kız dedi 😅
excitedmom- Zarefet keşke çok acele etmeseydinz sizde iade etmek için en azından netlesmesini bekleseydinz. Neyse sağlıklı olsun da tekrar alırsınız anne olmak kolay mı 😅😅
Suraozt Zarefet Evet öyle dedi kordon geliyor önüne dedi ama en iyisi detaylı ultrason Çarşamba günü gidicem bakalım 😅