Ebru-2121 Kızlar yenidoğana bornoz takımı gerekli mi? Gereksiz havlu bile yeter diyenler var. Siz aldınız mı aldıysanız hangi marka model aldınız ?
babysevgi Ebru-2121 ilk baslarda gereksiz tabiki ilk kızımdan biliyorum havlu havlu içerisne de müslini iyice serip üst üste öyle kurutorsunuz 1 yasa doğru havluya sığmıyor tabi büyük havlu da aldım ama bornozda edindim chakradan aldım ben hepsini tavsiye ederimmm
berceste5155 Ebru-2121 biz de hem havlu hem bornoz var yeni doğan için bornoz kullanışlı olmuyor havluyu kullanıyoruz 1 yaşından sonra falan kullanılır bornoz
Hilalprlk Ebru-2121 Havlunun yeterli olucağını düşündüğüm için havlu aldım e-bebekten. Uzun bir süre kullanabileceğimi düşünüyorum. İlerleyen zamanda bornoz almak daha mantıklı gibi
_almirasmom Ebru-2121 annem kız kardesımı bızlerı havluya kurulamıs sarıp sarmalayıp aynısını yapıcam 🤷🏻♀️
KocBetul Özdilekten aldım 2 yaşa kadar kullanılıyor, kutudan hem bornoz hem vücut havlusu hepsi çıkıyor. Ayına göre hangisi uygunsa o kullanılır diye düşünüyorum
Edafmo Ebru-2121 bornoz çok uğraştırır canım. Havluya sar kurula daha kolah olur diye havlu aldım ben normal
Beyza44 Ebru-2121 2 yaşa kadar hep havlu müslin ikilisini kullandık yeni doğacak bebeğime de öyle yapicam zaten ilk etap havlu bile büyük geliyor ❣️
kbra19 Ebru-2121 ilk bir kaç ay havlu daha mantıklı bornoza kolunu sokmaya çalışana kadar havluya sarmak daha iyi sonrası için bornoz