Udu Özellikle yenidoğan serisi olarak. temizleme pamugu ve ılık su demeyin hastanede ilk gun icin soruyorum sonrasinda zaten pamuk ve ılık su kullanicam bende
nilsmomy Udu baby turco yenidoğan kullanıyorum pişik vb sorun yaşamadım mendilin yapısıda güzel sünmüyor, uzanmıyor, incelmiyor gayet memnunum
Minigim38 Udu baby turco kullanıyorum ama ben hep kullanmadan önce sıcak su ile yıkıyorum sonra bebeğime kullanıyorum
Udu Aaaysee bende ilk onu düşündüm ama primanin aqua pure unu mu alsam acaba ilk hastane icin saf su ve pamuk yaziyo mendil icin of bilemedim acaba alip kendimde denesem mi bi kac gün ahahahh
Aaaysee Udu aşko sence onun poposunun hassasiyetiyle senin ki bir mi 😂😂😂 Allah seni ya xbdjkd ama basta onu kullanırsan ve sonra degistirirsen basta ona alıştığı için farklı tepki verir belki vücudu
beyzaumayy Udu ben prima ve sleepy bionaturel yenidoğan aldım henüz doğum yapmadım şubat sonunda ama kendim dayanamayıp denedim 😅😅 prima daha güzel görünüyor ama sleepy de ona nazaran daha uygun fiyat
Udu Aaaysee aşk olsun ahshsjsjs. Evet degisimde problem yasama korkusuyla prima bez almiyorum sleepye gecince sorun cikarir diye direkt sleepyle baslicam ins islak mendilde de olmaz bu yaaaaa
nilsmomy Udu parfüm,sls,alkol,paraben,boya,sles içermiyor. Hafif bir kokusu var ama parfüm kokusu değil
Udu beyzaumayy ilk hastanede kullanip sonrasinda temizleme pamugua devam etmek istiyorum benim dusuncem boyle ama bakalim, turko sleepy prima alip oncesinde denemek lazim 🤣🤣🤣
Udu umena sıcak suyu her an için nasil temin edip pamuğu ıslatabilirim ki , dikişli olucam pratik ve zararsiz bisey olmasi lazim hastane icin