Tubaa41 Ne zamandır kabızlık problemi yaşıyorum 17. Haftamdayım duphalac içtim bi işe yaramadı aile hekımım magnesie calcine tozunu yazdı kullanan varmı fayda gören
Sedaknr Tubaa41 ben aylarca kullandım ve kesin kullan. 34. Haftamdayım şu an yeniden alıp başlayacağım kabızlığım geri geldi maalesef
butterfly35 Tubaa41 canım kuru kayısı tüketmeyi vs denedin mi işe yarıyor bazılarında. Bol su ve sıvı alımını arttır çorba falan bi öyle dene istersen ilaca tereddüt ediyorsan.
poyrazin_annesi28 Tubaa41 Aile hekimine gitsrm bana da yazar mı acaba kabızlık yaşıyorum en baştan beri 😐
Zehross03 Sedaknr bişey sormak istiyorum baya geçmiş üzerinden ama bu ilaç bende işe yarıyordu 1 2 saatte genelde ama 2 gündür sabah akşam birer ölçek alıyorum bi türlü işe yaramadı sizdede olmuşmuydu ölçekmi artırmalıyım
Sedaknr Tubaa41 ertesi gün kesin gösterdi bende. Kayısı falan denedim bende boluma beklemişim o kadar rahatsızlığı boşuna çekmişim valla düzenli kullan o ilacı beneğim. Allahım şifanı versin ❤️
Tubaa41 butterfly35 canım herşeyi denedim pul biber yoğurda kadar son çağre ilaç içtim bugun . Bu tarz ilaçlar allahtan bebeğe zararı olmadan bağırsaktan geçip gidiyomuş
Tubaa41 Sedaknr canım ben dün gece baya bi afedersin tuvalete çıktım ilacı bugunde içecekmiyim kabız oldukca mı içeceğim
Sedaknr Tubaa41 canım ben bir çay bardağı suya bir çay kaşığı o tozdan atıyordum. Ve gün aşırı içiyordum
Tubaa41 Sedaknr ben biraz fazla kaçırdım dün sanırım içindeki kaşıkla atmışımda bi ölçek bi çay kaşığı kadar oluyormuş :)