Gulsaheymen Öncelikle herkese merhabalar artık son günlerimde hep burada geceleri doğum hikayelerini okuyup okuyup yatıyordum. :) Şükürler olsun bana yazmakda nasip oldu 39+3 de kontrol olarak gittiğim hastanede bebeğimin hareketlerinde azalma olduğunu kilo kaybettiğini ve riske atmayarak sezeryanla alınması gerektiğini söyledi. Önce bi şok oldum çünkü bu zamana kadar kendimi hep normal doğum yapıcam diye ayarlamıştım piskolojikmen açıkcası ama hayırlısı böyleymiş diyelim. Ertesi sabah erkenden gidip yatışı yaptırdık. Hazırlandı hemşireler ve 11.10 gibi ameliyat haneye indirildim. Doktorumdan çok memnunum zaten ama Sezeryan doktoruda bi okadar iyiydi. Epidural olmak istediğimi söyledim çünkü kendimi normal doğuma hazırladığım için bebeğimi doğdunda görmek istiyordum. Kendinizi nekadar rahat bırakırsanız ve doktorun dediğini harfi harfine yaparsanız gerçekten çok rahat geçiyor. Çok rahattı iğneyi hisetmedim bile biranda uyuşdum. Doktorumla sohbet eşliğinde geçti ameliyat 11.27 de sesini kokusunu dokusunu duydum çok şükür 12 ye doğruda beni odaya çıkardılar. Gelelim ameliyatdan sonrasına gerçekten zor bir süreç öncelikle ağrınız oluyor evet kalkarken yatarken zorlanıyorsunuz ama hepsi bir süreç 2 günde taburcu olduk biz öncelikle duam rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın şuanda hamile olan anne adaylarınındaa rahat güzel sağlıklı doğum diliyorum. Çok şükür biz atlattık darısı tüm hamişlerin başına 😘🥰❤️🫶🙏
Tugbapak82- Gulsaheymen odaya çıkarıldıkdan sonra altan muane yapıldı mı yada karnınıza bastırıldı mı
bluepoint Agrı kesıcıler yetersız mı geldi acaba🙄 birde ameliyathaneden odaya çıkış totalde 30 dk civarı falan o halde
Gulsaheymen bluepoint evet bluepoint 11.10 gibi girdim 12 gibi çıktım hemen hemen çok bi aman aman ağrı değil bebeğini kucağına alınca bütün ağrın geçiyo o güzelliği görmen için epidural yap derim korkulcak hiç bişey yok
Gulsaheymen Tugbapak82- hayır öyle birşey yapılmadı sadece pis kan akabilmesi için 2 saat kadar kum torbası konuldu karnıma
Gulsaheymen Tugbapak82- yo yo hayır zaten anestezinin etkisi oluyor hala çıkınca yaptıkları için bişey hisetmiyosun
Gulsaheymen Tugbapak82- hayır zaten anestezinin etkisi varken koyuyolar sadece karnınızda bir ağırlık hisediyorsunuz.
Aselyusra Gulsaheymen sonda takıldı mı. Veya genel anestezide olduğu gibi gaz çıksın diye bekliyor mu doktorlar
Kayrabera8 Aselyusra evet o önemli, sizlere önerim hanımlar gitti WC de oturdum bekledim baya da sürdü ama tuvaletimi yapabildim, iki hafta sonra tekrar doğumum olacak inş yine aynı şekilde geçer umarım, o yüzden hiç gaz sancım olmadı
Gulsaheymen Aselyusra evet sondayı ameliyathanede uyuşturuldukdan sonra takılmasını istedim sizde o şekilde yaptırabilirsiniz. Gaz çıkışı bekleniyor evet
D-ince Merhaba sezeryani epudural olmuşsunuz ya bebeği gördükten sonra dinlendirmek amaçlı tamamen uyuttular mi sizi
Gulsaheymen D-ince yok hayır yarı uyuşuk şekilde ameliyathaneden çıkarıldım tekrar bir bayıltma işlemi yapılmadı
D-ince Gulsaheymen teşekkür ederim bazılarını dinlendirmek amaçlı kısa bir süre uyutuyolarmis ondan sordum