esnyz14 Deryaa00 bu konuda bence biraz dikkat etmelisiniz yemeyin demiyorum ama ayarında yemek her zaman en iyisidir hem bebiş hemde sizin sağlığınız için🌼
Sena00 Deryaa00 bende midem bulanmadan önce çok yiyordum şimdi ağzıma süremiyorum söyle zararı çok yenildiğinde tabiki olur kiloda aldırıyor ben ilk gebeliğim de çok yedim çokta kilo aldım
kbralya01 Deryaa00 bende son 2 aydır devamlı tatlı yiyorum şekerim normal çıkmıştı son aya gelince iyice saldım hep tatlı abur cubur isteği oda baya kilo aldırdı bana 😭🤦🏼♀️ Bi doğuralım düzelicez inşallah diyorum 🥹😂
Kalbiimde2can Tatli ihtiyacinizi kurz üzüm muz incir gibi seylerde gidebilirsiniz tabi onuda asiriya kacmamak üzerek.. 🙈
Kalbiimde2can Deryaa00 Ayy yok yeme tut kendini az ye sonrasinda seker cikarsa o kötü olur benimde canim cekiyor ama seker yüklemesini düsündükce freni tutuyorum ilk gebeligimden agzim yandi cünkü doktorunda cok azar isitmistim🤣
Sena00 Deryaa00 teyzemin şekeri vardı ve hamile kaldı biraz sıkıntılı geçti onun suyu fazlaydı takipliydi sürekli doktora gidiyordu tabi herkeste olacak diye bişey yok ama şeker hastalığı açısından cokda yememek lazım
Kalbiimde2can Bebekte kilo fazlaligi olabiliyor ve Insulin ignesi vurunmak zorunda alabilirsin benim denerim cok yoktu normal diyetle düsündüm sükür ama zordu o yüzden bastan dikkat etmem daha iyi bence her gün sekerin ölcmek zorunda kalmazsin 🙈