Obsesifk Tecrübeli anneler detaylıya girerken tatlı bişeyler yediniz mi girmeden ne kadar süre önce yediniz?
scl Obsesifk canım detaylı için kadın doğumcudan mı randevu alıyosunuz? Bende girmek istiyorum ama özelden nerden alacağımı bilmiyorum
HlyaHabibezkaya Obsesifk çikolata , tatlı vs gibi şeylerden yiyip girin. Ben iki defa gitmek zorunda kaldım ki tatlı yememe rağmen. Yanınızda bulundurun bieşyler
gizemgnll HlyaHabibezkaya bol bol tatlı yemem lazım ama randevum sabah 9 da 😥 baya erken kalkmam lazıö sanırım 😂
HlyaHabibezkaya gizemgnll yok bol bol değilde, 2 paket çikolata odaya girmeden yiyin hemne başlıyo zsten hareketler ama inatçıysa benim ki gibi 2 kez gidip 1,5 saat her seferinde uğraştırabilir 😁
Hatice09 gizemgnll Eflinisa valla ne güzel bizimkiler öyle değil soruna cevap alırsan ona şükür bakalım. Teşekkür ederim tatlım rabbbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin
PnarSalam Saglam bi kahvalti yapin recel bal agirlikli Yolda giderkende cikolata yeyin ben ôyle yapmistim gayet de hareketliydi 👼🏻 Detayli ult. biraz uzun sürüyor bilginiz olsun ☺
Obsesifk scl kadın doğumcular bakmıyor ona canım özel hastanelerden randevu alıyorsun devlette de var ama randevu bulmak zor devletten alacağın zaman önce kadın doğuma randevu alıyorsun o seni yönlendiriyor
scl Obsesifk peki özelden nasıl alınıyor randevu için aradığımda ne demem gerekiyor detaylı ultroson desem ona göre randevu verirler mi
gizemgnll HlyaHabibezkaya ya hiç dikkat etmedim ama en son cikokatayı hemen girerken ydim o da etki etmemişti 😂😂 bu sefer 15-20 dk önce yicem 😂