Aleynaerayy22 Normalde akıntım sut kesiği beyazı renginde sıvı bir şekilde geliyordu az önce wc ye gittim sarı sumuksü şekilde jöle gibi işaret parmağımın ucu kadar bisey geldi peceteye sildiğimde nisan mı bu 39+4 üm
fdm12 Aleynaerayy22 valla canım bende ayırt edemedim dün sormuştum aynısını olabilir nişan çünkü sarı renkte de oluyomus
Aleynaerayy22 fdm12 ay çok şükür sağol yazdığın için canim 🥺 bende doktoruma sordum az önce cevap verdi nişan olabilir korkma dedi Google de falan sarı şeffaf renkli de olabilir yazıyor
Aleynaerayy22 KeremikoBayky işaret parmağının ucu kadar gelmişti normal akıntıdan çok çok farklı sarı sumuksu 🫣
SerapBagci Aleynaerayy22 gecen hafta çarşamba bende de oldu önce peçeteye geldi açık kahve gibiydi ama o gün elle muayene edilmiştim ondan diye düşündüm 1 2 gün sonrada pedime geldi aynı şekilde bende merak ediyorum aslında nişan mı diye. Bugün tekrar kontrolüm vardı açıklık ve sancı 0 çıktı 40+5 olduk eğer gelen nişan olsaydı açıklık olur muydu??
Aleynaerayy22 SerapBagci bilmiyorum ki canım benimde ilk gebeliğim pek bi bilgim yok şimdi ne desem yalan olmasın 🫣 40+5 doktorun iyi beklemiş benimki bugün perşembeye yatış verdi tam 40 olunca suniyle baslaticaz dedi gelmezse çarşambaya kadar
SerapBagci Aleynaerayy22 bugün tüm kontroller yapıldı banada yatış vermişlerdi suni sanciyla baslayacakti hersey normal olduğu için istemedim 2 gün sonra kontrole gidicem 42. Haftaya kadar normalmis dogmamasi
xxelifxx Aleynaerayy22 ilk kızımda pempe ikinci kızımda koyu sarı geldi nişan. Nişan gelince açıklık oldu benim ve sancıyı hissetmeye başlamıştım düzenli olarak
Tugcelb Aleynaerayy22 benimde bugün çamaşırama az gelmiş sonra peçeteye sürdüğümde serçe parmağım kadar jel gibi sümüksü bişey geldi. Nişan mı oluyor böyle o zaman. Doktorum kanlı olması lazım demişti geçen sefer ve yoğun gelmesi lazım demişti ama benim hiç böyle bir skıntım olmadı bugüne kadar
Aleynaerayy22 Tugcelb bana doktorum nişan olabilir korkma dedi büyük ihtimal nişan kuzum çünkü şeffaf bile gelebiliyormuş nişan herkesin bir değil ki kanlı gelsin 🫣💁♀️
Tugcelb Aleynaerayy22 evet burda hep okuyorum o şekilde gelenler varmış ama doktorum kanlı olmalı deyincede kagam karışmıştı. Daha önce 2 kere felan çok az gelmişti bugün serçe parmağım kadar felan geldi