Arzu3434 Kızlar crp 90 gelmiş doktorum antibiyotik başladı çok korkuyorum sizin bu kadar yükseldi mi erken doğum riskim var
Aselinannesi31 Arzu3434 benim ki 240 a cikmisti hastanelik olmuştum 13 gun hastane de yatt tedavi gordum erken doğum riski felan olmadi cok şükür 25 haftadaydim suan 33 deyiz
mrv_elvn_ Arzu3434 benden de bugün aldılar test 22 den 32 ye çıkmış çıkmış benimki de riskli mi bu durum kafam karıştı geçen yine öyle çıktı antibiyotik verdi ama yine aynı sonuç çıktı
Ayayka Arzu3434 düzeldi çok şükür ben ağır boğaz enfeksiyonu geçirdim antibiyotik içtim geçti şükür 8 lere indi gerçi şuan geri 15 lere çıkmış ama yarın gidip baktıracam bakalım neden olmuş diye 🤷🏻♀️
Ayayka Arzu3434 antibiyotik ama size doktor hangisini önerir bilemem augmentin diye birşeydi sanırım kişiden kişiye değişir doktorunuz neyi önerirse siz onu kullanın tabi
Arzu3434 mrv_elvn_ canım 5 olması lazım dikkat et doktor kontrolünde ol doktorlar o kadar rahatki şaşırıyorum gerçekten
mrv_elvn_ Arzu3434 tıp fakültesine gidiyorum hep stajyer doktorlar bakıyor valla kendime donanımlı bir doktor bulmam lazım sanırım 😒