Kubra5847 Selam kızlar hergun ki derdimiz akşam yemegi yemek yapmak zor değil aslında ne yapacağımızı karar vermekte zorlanıyoruz herkesin aynı derdi benimm bugünkü menum kuru fasulye pilav sizler neler yaptiniz yapmayanlarada öneri olsun?
Tubatgn Kubra5847 Bol salçalı makarna Kırmızı lahanalı salata Elim kolum kalkmıyor dün gece hiç uyumadım. Son haftalar böyle yapacak bir şey yok 🥹
YagmurAnnesi Kubra5847 bende dün Antep Tava yapmıştım pilav. Ama bugün hala karar veremedim 2,5 saat sonra eşim gelir 😂🙈 Biber dolması aklımda ama yarın eşim gececi yarın yapayım işe götürsün diye şimdi yapmak istemiyorum.
Nursl7 @Kubra5847 eşim gece gelecek Biber dolması var geçen günden kızımla da Pizza yapacağız birde mercimek çorbası 🙂
Melinayinannesi Kubra5847 Saolasin canim seninde ellerine saglik hamişler ispanak yesin dendigi icin yapmaya calisiyorum sık sık hazir mevsimindeyken 😊
Zuzu6901 Kubra5847 valla dünden etli nohutum var, yanına sebzeli pilav ve cacık yapicam yanina turşu. Allah bin bereket versin 😂🙈
Mustafayigitvebeytugannesi Kubra5847 bende kalktım oğullarımla pasta yaptım 2 saat sonra koca gelcek yemek yok 😂😂 ne yaptın derse pasta diycem oda bir yiyecek 😂😂😂
Kalbiimde2can Tarhana corbasi Firinda tavuk ve sebzeli bulgur pilavi ve salata varmis menüde Ben tabiki sebzeli bulgur pilavini yicem yogurtla birlikte 🙈