2prensesannes Mustafayigitvebeytugannesi kesinlesmiyo işte doktorumn bana dedgi doğumda süpriz yapmak istyr dedi kendi doktorum kzmn usg si ile hiç alakası yok baktm buldum belki kendim ogrenirim diye yok
Mustafayigitvebeytugannesi 2prensesannes ayy ne alakası varmış canım sürprizle sen cinsiyet öğrenmek istiyosun sonucta. Doktorun söylemek istemiyor sanırım. Başka doktora gittin mi.
2prensesannes Mustafayigitvebeytugannesi dedim ya haddi hesabı yok gittigim doktorlara hepside özele gittim o attgmi zaten başka bi doktor söyledi erkeğe benziyo dedi sırtı dönük dedi kendi doktorumu zorlaya zorlaya benzetme istedik oda ben saklamadgni nerden bilecegm dedi şimdi kız derim erkek çıkar erkek çıkar kız derim dedi israrimizla bu soylemden bana sordu ne hissediyosunn diye bende sağlıklı olsun dedim kıza benziyo dedi oda kesin olmamakla dedi zmn ilerledi bnm çocuk pozisyon dgstirmiyo düz kanal pozisyon alsa gorcekler ters kapatms poposu kasikta dar alanda hissedym zaten cnku ağrım szm hiç gecmyo kasik çok tutuluyo
Atss0000 Mustafayigitvebeytugannesi Merhaba banada tahminde bulunur musunjz ama nasil gonderilir bilmiyorjm😔
2prensesannes Mustafayigitvebeytugannesi bakın burda kzmn eski usg si detaylı yeni olanda yukarda bisey cikaramadk okadar baktı kimse de benzetemedi eski olan alttaki yeni olan yukardaki
Fatmaa04 Mustafayigitvebeytugannesi Kayralianne evet söylemediler kemik yapısından da söylemiyorlar ama bebeğim de açmıyor bacaklarını ilk gebelik olduğu için hazırlık yapmak istiyorum hiçbirşey yapamayacağım öğrenmem diye çok korkuyorum ya
Mustafayigitvebeytugannesi Fatmaa04 canım googleye mutlu resim yükle yazın ordan yukleyin kopyalayıp buraya yapıştırın 😊
Busra92_ Canm bendede aynı durum var 20 haftalığım ama miniğimin sırtıı hep dönük doktor teyzesi uğrastı ama hiç göstermedi kendni alşveriş yapmakiçin sabırsızlanıyorum ilk bebeğim haftaya detaylı ultrason var umarm gösterir🥰
CaglaArtul Fatmaa04 17+2 al bendende o kadar daha cuma günü gittiğimde önce sırtı dönükdü sonra yüz üstü döndü bacakları kapalı asla göremedim çarşamba günü yine gidicem inşallah öğrenirim ya meraktan çatlıycam artık 😊
CaglaArtul Mustafayigitvebeytugannesi  Canım bana da bakar mısın hala belli değil cinsiyetimiz
gamzeserenn Mustafayigitvebeytugannesi merhaba benim içinde bi tahmin de bulunabilir misin 🙏 12 haftalık burda https://www.hizliresim.com/n32cvvc https://www.hizliresim.com/f4ykfe0
Fatmaa04 Mustafayigitvebeytugannesi. Oldu teşekkür ederim gerçekten artık çok merak ediyorum yaa bilen varsa lütfennnnn tahminleri alayım ☺️ ilk gebelik ilk heyecan ve çok merak ediyorum 🙃