mekselina46 purplemallow28 öncelikle daha önce sezeryan ameliyatlı iseniz dikiş yerlerinde acıma kaşıklar sancı bitmek bilmeyen wc geceleri bacak ve kalçada olan kraplar sert tekmeler bazen karında toplanmaya şu 33 haftadan sonra böyleyiz bizimde 1 günümüz kaldı Rabbım sağlıkla kavuşuruz insallah tüm hamislerede dua ediyorum ve anne olmak isteyen herkese 🤲
Hamideersin purplemallow28 37inci haftadayim çabuk yorulma sık tuvalete gitme bel ağrısı dışında şimdilik bı şikayetim yok
Blr1 purplemallow28 Doğum korkusu😂😂 Şuan mide yanmaları tekmeler nefes darlığı bel ağrıları bacak ağrıları doğum korkumun yanında hiç bişey diyebilirim😂😂
Mutluuygungelen Ben 33+4 üm bebek hareketleri hiç yok diyemem ama öncelere göre daha yumuşak, normal mi acaba siz geçmişsiniz bu haftaları🙏🏻☺️
purplemallow28 Mutluuygungelen yerleri daraldığı için oluyor son haftalara doğru daha çok kasılmalar oluyor 😊
purplemallow28 mekselina46 amiin diyorum ilk doğumum sezaryen di aynı dediklerinizi yaşıyorum iki gündür bel kasık ağrısı şiddetlendi kasılmalarda eşlik ediyo bakalım selametlisi 😇
Mutluuygungelen purplemallow28 ayy içim rahatladı teşekkür ederimm❤️ Sağ salim kucaklarımıza alırız inşallah❤️
edanur44 36+4 de sabah doğumum olacak kızlar nolur bana dua edin bebeğim küveze alırlar mı kilosu 2800 dedi Serklajlı olduğum için erken doğumum var
mekselina46 edanur44 Rabbım yar ve yardımcınız olsun kilosu gayet iyi masallah sadece solunumu bakarlar iyiyse koymazlar insallahta koymazlar kuveze🤲
Yagmurrr98 purplemallow28 Bugün birz hareketlerimiz yavaş onun dışında sağa sola yatarken zorluk çekiyorummm🥹
Kubrak2016 purplemallow28 yarın 26 oluyorum🥰 geçen naftaya kadar çok hareketliydi sürekli hareket yani ayaktayken bile 😅 ama hareketleri azaldı şimdi yeri daraldı sanrım. Karnım arada kasılıyor, çabuk yorulma onun dışında hek birşey yok çok şükür 🥰 pilates topu ile egzersizlere başladım doktor önerisi ile 🥰
Aselsmoms purplemallow28 36+0 olduk 💙 geceleri midem çok ağrıyor sürekli orda depiniyor çünkü 🥲 artık yan taraflara daha çok vuruyor gece tuvalete kalkmaktan yoruldum🥴 sürekli cisim geliyor 🥲 sağa sola dönerken rahim ağrısı zorluyor 😐
Kayrabera8 Aselsmoms ben de aynı şikayetler , 36+0, bugün doktordaydık sancım çıktı, inceden ağrım oluyor, suyum biraz fazlaymış, 27 ocakta sezaryen inş, sizin ne zmn?
Aselsmoms Kayrabera8 benim ilki de normal doğum canım o yüzden normal olacak inşaAllah doktor 5-6 Şubat arası dedi ama 34de nstde sancı çıkmıştı 38i görsem yeter 🤗🤲 ağrı bende de oluyor ara sıra adet ağrısı gibi bıçak saplanır gibi oluyor anlık 🥲
Fatmapelit12345 purplemallow28 36+1 den selamlar 🤚benimde sancilar var yatistayim evde 37 dolsun dedi doktor o yüzden dikkatli davranıyorum 37 den sonra gelmezsede beklicez 39 zu dedi bakalım ama erken doğacak belli durmuyor ağrılarım çok