Mommm03 Kızlar normalde 2 tane takim aldım acaba yedekte alsam mi ,kızımda 2 tane almstm hastanede 1 tane kullandım çünkü kanamam yoktu sayılır çünkü iç kanamam varmış ondan az oldum şimdi belki kanamam cok olur falan diye yedek alsam mi acaba
Nuray1ilayda Mommm03 bende iki almayı düşünüyorum ikinci gebeliğim de bir tane yetti ilk gebeliğim de bir tane almistim bu üçüncü gebeliğim
2022bebeki Mommm03 Bana kalsa 2 alirdim annem 3 tane almış sağ olsun. Evde de çok terlersin lohusa teri diye bir şey var yikanmasini mi beklicez demis kendince🤣🙈 zaten pijama hastalığım vardı şimdi önden düğmeli koleksiyonum olacak belli oldu
Mommm03 Nuray1ilayda bende adam akilli birsey almadım yeni doğan hiç yok sayılır 1 3 aylık var , hazır indirimde alayım dimi ne olur olmaz biz 30+3 günlük olduk galiba 🤣🤣
Mommm03 2022bebeki Bende corap ve pijama hastalığı var 🤣 ben önden düğmeli almıyorum ya bence yedek alayım ben
2022bebeki Mommm03 Tabi çorabı da unutmamak lazım 🙈 alin imkaniniz varsa hastanede giymezseniz evde giyersiniz
Mommm03 2022bebeki Yani dogumdan sonra evde takılırım kızım zamanında aldığımı hala giyiyorum2 bcuk sene olacak🤣🤣🤣