Kucuk_melegim Kizlar babam merdivenden düştü elim ayağım titredi cok korktum kalbinde pil var çünkü bebeğe zarar gelmişmidir o korkuyla annem kızdı bebek emzikten düşer diye
BBuseY Kucuk_melegim geçmiş olsun canım öncelikle 😐😐 ama bebiş için endişelenme ister istemez bizde korku yaşıyoruz ama şükür bebeğiniz sağlıklı . Hareketlerini takip et 🤗 için rahat etmiyorsa da doktoruna görün 🌸
11115 Kucuk_melegim endişelenme canım, hiç bişey olmaz inşallah, kendini rahatlatmaya çalış, düşünüb daha çok stres yapma
AyFa1608 Kucuk_melegim aynen canım büyükler öyle diyor bebek emzikten düşer diye. Korkuda falan benim annem yukarı dolap için sandalyeye falan da çok çıkma diyor. Ne alak diyorum ama büyükler diyorum vardır bildikleri. Dikkat et kendine. Geçmiş olsun babana da
Bluesky-mom Kucuk_melegim bence hurafe ya bebek emzikten düşer nedir 😃 9 aydan fazla taşıyoruz elbet korku stres yaşıyoruz. Doktora git için rahat eder
Kucuk_melegim BBuseY teşekür ederim elim ayağım titredi babama birsey olucak diye o an panikle yanına indim annemde kizdi işte bebek emzikten düşer korku iyi değil diye endişe ettim oyle diyince evt ister istemez korkuyoruz hayatımızda ilaki birseyler yaşaniyor
Kucuk_melegim 11115 o an çok korktum babamin kalbinde pil var sesini de öyle duyunca nefes alamiyom diye telefonda yukarida kaldi merdivenlerden inip bakicam diye ambulansi arym dedm o an elim ayagim titredi
AyFa1608 Kucuk_melegim yoktur bişey canım stres yapma ama hareket hissediyorsan ve haftan büyükse takip yapabilirsin.
AyFa1608 Kucuk_melegim hiç bilmiyorum canım ama içini ferah tut bişey olmaz. Hastaneye gidicekmişsin zaten git için rahat etsn 🙂