yumamiii Kızlar merhaba geçen gün hayıt otu aslanpençesi otu kullananaları görmüştüm forumda ama o yazıyı bulamadım.. lütfen yardımcı olur musunuz nasıl kullanmıştınız adetten önce mi sonra mı bilgi verebilir misiniz?
AyFa1608 yumamiii ben otunu değil ama suyunu kullandım pcosum var 2_3 ayda bir adet olduğum oluyordu. Bekarken hayıt suyu içtiğim ay adet oluyodum ve evlendiğim ilk ay hamile kaldım.
Hsynflz-1303 yumamiii adetim bitince yumurtlama dönemine kadar 14 gün sabah aç karnına kaynattım içtim bide akşam yatarken kullandığım ay hamile kaldım ama kimyasal oldu
Susamtohumununannesi yumamiii ben regli sancısı için kullanıyordum ama gebe kalmak içinde kullanan varmış
yumamiii Hayıt otunun çok yararlı olduğunu yazmışlardı nasıl kuşlandılar nasıl demlediler reglden önce mi sonra kı kullanılıyor bunları bilen varsa yazabilirse çok sevinirim💕
Smyrmz 1 haftadır adetım gecikti stres oldum iyice gebe de değilim dün içtim bugün oldum şükür. Ablam hayır otu ile hamile kalmıştı günde 1 bardak kaynatıp içiyoruz
yumamiii Gonya42 jinekologlar bile bu ottan bahsediyor ilaçlar da otlardan yapılıyor. Bence böyle bakın olaya 🙃