Nur1211 Yagmurrr98 benimde öyleydi hiç Çatı muayenesi yaptırmadım. Çok tavsiye edilmiyor doğumu erken başlatır diye. Ben doğumumu yaptım çatı muayenesi yaptırmadım hiç normal bir şekilde doğurdum
Yagmurrr98 ceren8 Benimdekide kafası yukarıda 36 haftalık yapalım felan demedi dönmediyse yapmasında bı manası varmi
Yagmurrr98 Moresek Bende sezaryan istiyorum özelde yapsam doğumu direk sezeryan derdim bakalım sağlıcakla gelsin de bekliyoruz sabırsızlikla 🥲
Yagmurrr98 Minikalbim111 Bende sezaryan istiyorum ama devlet hastanesi olduğu için fikrimize göre olmuyor sağlıkla gelsinler de inşallah bakicaz
Selma17 Benimde oğlum makat duruştu çatı muayenesi yapılmadi , ikinciye hamileyim buda sezeryan olduğu için şimdilik yapılmadı 38 haftaligim
Selma17 Minikalbim111 ultrasonda doktor pozisyonunu goruyor kontrollerde , kafasi göğsün altında oluyor nefes bile almakta zorlaniyorsun
Minikalbim111 Adyokisimsiz bende öyle desem çatı muayenesi yapmaz dimi çünkü bende sezeryan istiyorum
Minikalbim111 Adyokisimsiz bende öyle desem çatı muayenesi yapmaz dimi çünkü bende sezeryan istiyorum