Nurr_22_22 Mery259 canım orada Mehmet bey e iyi diyorlardı dona hanıma yaklaşma sakın çevremde bir iki kişi onda doğum yaptı insan gibi davranmamis hiç ben akhisara gidiyorum eğer yakınsan oraya git
yamann Mery259 Akhisar’da Mavi hospital Hastanesi’nde Fatma hanıma gidiyorum. Orda muayene ücreti 315 lira Sergül hanım özel doğuş Hastanesi’nde en son muayene ücretleri aynıydı canım.
Mery259 Nurr_22_22 Nurr_22_22 Ah bende ona gidiyorum başka bırıne gıdıyordum uzak yakın olsun dıye ona gıttım bıraz sert mizahi var inşallah iyi davranır ya
Julyyy Nurr_22_22 çok şaşırdım tanımıyorum Dora hanımi ama namını duymuştum bergamada arkadaşlardan. İyi diyorlardı demek değilmiş bende tanışmak istemiştim ama şimdi önyargı oluştu bende de🤭
Nurr_22_22 Mery259 bence doktorunu değiştir ben dikilideyim soma bana daha yakın ona rağmen akhisara gidiyorum dona hanıma gitmemek için paramızla rezil ediyor bizi
Mery259 Nurr_22_22 Yanlış anlamazsan akhısarı aradım ama fiyatını demıyorlar sen bılıyormusun üçreti orada sergül diye bı doktor var aslında ona gıtmeyı çok isterım
Nurr_22_22 Mery259 mavi hospitila gidiyorum 315 tldi geçen ay bu ay arttı mı aynı mı bilmiyorum doğum da 6500 du en son haftaya kontrolüm var onu da ogrenicem
Melisasak145 Mery259 evett Sergül hocanın muayene ücretini ogrenirsen bide doğum ücretini burdan yazarmisin ☺️
Mery259 yamann yamann doğum üçreti pekı Soma 7 buçuk 2 bın TL’de epiduralmiş nasıl ayrı iğne 2 bın oluyorsa 🤷♀️
Melisasak145 yamann brndr sergul hanima gitmeyi cok istiyorum videolarini goruyorum heo cok hosuma gidiyor
Nurr_22_22 yamann maşallah çok çabuk geçiyor zaman aylık kontrolleri beklerken sona yaklaştık 🌸🌸inşallah sağlıcakla evlatlarımıza kavuşuruz 💖💖
Mery259 Glshsn16 merhaba bende ona gitmeyı çok istiyorum fakat şuan son haftalardayım fiyat bilgisini biliyor musunuz acaba şimdi oraya gıder bıde çok yüksek bı fıytsa gıdemem