Miracleee Ertugrul aşırı silik bir çizgi var gibi ama çok parlamış fotoğraf. Tekrar çekip atın. Ya da tekrar test yapın.
Waveyla01 Ertugrul çok silik bir cizgi görünüyor. Resmi siyah beyaz olarak yaparsanız daha net görünür diye düşünüyorum.
Cano42 Çok çok aşırı bir silik çizgi gördüm sanki. Böyle odaklanarak baktım . Ama sen yine test yap canım inşAllah vardır🤲
Ozlemdemir Ertugrul merhaba inşallah vardır ama ne kadar çok dusunmeseniz o kadar tutuyor. Adetinizin geçmesini bekleyin biraz sabırlı olun akışına bırakın
Nurdan11_ Ertugrul bu testlerde çıkmıyor erken gebelik testlerinden alın ben öyle öğrendim. Adetim bir kaç gün gecikince kaset testlerden yaptım pozitif çıkmıştı. İnşallah vardır canım
Melkarzu Benim reglimde 3 gün geçti kaset test yaptım negatif çıktı .. sizce olsa çıkar mıydı ilk gebeligimde reglime bir gün kala yaptım silik çizgi çıkmıştı .içim hiç rahat değil şuanda 😭
HOME Kızlar benimde adetime 3 gün var aşırı kasık ağrım var bide göğüslerimde acı var sıktığımda. Sizce test yapmalımıyım
Melkarzu ummuhan3 korkuyorum desem yeridir … Umarım yoktur 🥲eşim il dışında gelesiye kadar olmazsam kan testi yaptıracağım .
HOME Bu kasık ağrım adet sancısı mı yoksa hamilelik mi diye düşünüyorum sizce hangisi olabilir bu belirtilerle
Cano42 HOME canim bu belirtilerin Adete bi kac gun kala da oluyor. Sen en iyisi test yap. Var ise testte cikar zaten