Baloglum93 ikibaloglanannesi benim komşuma geldi geçen hafta içinden 3 tane alt üst takım bı tane de hastane çıkışı çıkmış bu yazdiklarinizin yanında
ikibaloglanannesi Mfozturk yok hayır. •Google’ye 153 başvuru sorgula yazınca ilk çıkan sekmeye giriyoruz. • Ekranda çıkan yeni başvuru yazan yeşil kutucuğa tıklayıp formu dolduruyoruz ertesi güne arıyorlar🌸.
Pamugum02 Aaslgryzb ilk cikan basvuru olustur yazisi var zaten onu tiklayonca direk adin soyadin gibi bilgilerini isteyen bi yer çıkıyor orayi dolduruyosun
ikibaloglanannesi •Google’ye 153 başvuru sorgula yazınca ilk çıkan sekmeye giriyoruz. • Ekranda çıkan yeni başvuru yazan yeşil kutucuğa tıklayıp formu dolduruyoruz ertesi güne arıyorlar🌸. Başvuru yaparken kaç haftalık olduğunuzu ve hoşgeldin bebek paketi istiyorum yazmayı unutmayın🌺.
ikibaloglanannesi Ebrarliva •Google’ye 153 başvuru sorgula yazınca ilk çıkan sekmeye giriyoruz. • Ekranda çıkan yeni başvuru yazan yeşil kutucuğa tıklayıp formu dolduruyoruz ertesi güne arıyorlar🌸.
Ezonunannesi16 Cnskose geçen hafta başvurdum gününü hatırlamıyorum ama. akşam basvurmustum ertesi sabah aradılar. 1 hafta içinde geliyolar
Lamya_gokmen Ben sakaryada yasiyorum aradim simdi dogumdan itibaren 1 ay icinde gidip belediyeden kendimz aliyormusuz
Ezonunannesi16 Kızlar sabah geldiler. çantanın içinde: 1 numara bebek bezi,ıslak mendil, toz deterjan,küçük kafa yastığı, bebek şampuanı, bebek bakım balmi, pişik kremi, göğüs ucu kremi, bebek pudrası, ateş ölçer, rezene ve papatya çayı ve gül suyu var.