Kuzuletta Çözüm önerileriniz, nasıl başa çıktıklarınızı paylaşır mısınız. 10+3 oldum ama hala daha bulantılı geçiyor
AZRATALHAmoms Kuzuletta benim 12 haftadan sonra geçti canım bulantılarım kesinlikle doğru düzgün yemek yiyemedim. Ama sonrasında Allah ne verdiyse. Oturduğum yerden Bırak yemek istemeyi canım su ister oldu. Biraz daha sabret geçer inşaAllah
Sunney Kuzuletta 18. haftaya kadar bulantım vardı milletin doğana kadar oluyo 10 hafta nedir ki 😅 doktoruna söyle sana bulantı için ilaç versin
Baymehal Kuzuletta inanırmısın sadece oruç ayında rahattım orucumu tuttum diğer hamilelik boyunca ilk kızımda doğuma kadar kustum bomboş olsa bile sarı sarı su çıkıyordu
Kalbiimde2can Bende 10 haftaligim bendede durum ayni su icemiyorum hemen midem bulaniyor. Bende meyveli suruplar olur ya suyla karistirilip icilen ondan aldim suyun tadi degissin en azindan bisey icebileyim diye 😕
Kalbiimde2can Sunney Benim ilk hamileligimde hic bulantim olmamisti sükür o yüzden bu sefer ne yapcami sasirdim 😂
yeninesilxanne Sıcak su ilave edip için arkadaşlar,suan damacanadaki sularda soğuk olduğu için daha da bulandırır midenizi
Melinayinannesi Benim de oyleydi kusma olmuyordu ama bulanti vardi su dahi icemiyordum hic gecmeyecek saniyordum sukur 13.haftada epey azaldi sabredin geciyor ins
minnakbebem Kuzuletta bende öyleydim canım suyu sade asla içemezdim limon sıkıp içiyordum sadece ama çok şükür geçti 20 haftalığım atlattık o dönemleri gayet normal sıkma canını
menessare Ben 10+0 ım benimde su cok midemi bulandırıyor bende tek bende oluyor sanıyordum . Su içsem midem bulanıyor içmemek ayrı dert Allah yardımcımız olsun
Tugcelb Kuzuletta ilk aylar bende içemiyordum 1 ltreyi zor buluyodu. İçince kusası. Geliyordu limon felan atarak içiyordum oda tansiyonumun iyice düşmesine neden oluyodu. Ama tarçın , elma dilimi gibi şeyler atabilirsiniz suyu tatlandıracak.
Erayrahime Kuzuletta 34 haftama girdim zorlayarak içiyorum suya elma atıyorum limon atıyorum ki farklı gelsin ama çok az bi şekilde abartmadan bardak değiştiriyorum kendimi zorluyorum. Su içmek çok önemli sende doktoruna danışarak böyle yapabilirsin.