Sadesade Benim 3 kontrolümde ultrasonla bakmıcaz dedi doktor. 15 .haftadayım, kontrolüm 18.haftada olucak. Sizlerde nasıl oldu yada oluyor merak ettim😊
desagr Sadesade Ben ilk 5. haftamda gittim ilk andan itibaren her kontrolde baktı ama çok kısa sürüyodu 1 dakikayı geçmiyodu. 20. haftadan sonra detaylı bakmaya basladı
Obsesifk Sadesade evet arada öyle oluyor ultrasonun fazlası zarar demişti doktorum özellikle detaylı ultrasondan sonra 1 ay bakmamıştı 😊
Minikdunyam Sadesade her gittiğimde bakıyor Dr um diğer türlü neye göre bebeğin durumunu söyleyecekmiş ?
Sadesade Gamzeli21 2.kez detaylı baktı, ölçümleri testleri yaptı, şükür iyi çıktı, 3.cüde bakmıcaz dedi, normal görüşme olucakmış anlamadım🤔
Maviii Gamzeli21 bir randevuda bakmıyorsa diğerinde bakıyor muhakkak sürekli olarak bakmıyor, risk yoksa bunu yapıyor. risk yok şükür, bende zaten sürekli ultrasona girip bakılma yanlısı değilim.
Necla06 Sadesade 25. Haftaya kadar ayda 1 di kontrolümüz devlet hastanesine gidiyorum o haftadan sonra 2 haftada 1 görmeye başladı ve evet ultrasonla bakıyor her gittiğimde yoksa neye göre durumunu görecek ki zaten 🤷♀️
Neroizm Sadesade napacakmis ultrasonla bakmayip ben cok merak ettim. İcinizi gosterecek bebegi gorecek baska bir yontem mi kesfetmis acaba?
nilly Biraz saçma olmuş bence. Devlet hastanesi ise bişey denmiyo o doktorlara ama özel hastane ise mecbur bakması lazım.
Minikdunyam Odaya girince muhabbet belli zaten kilo ölçülür sonra mecbur ultrason diğer türlü ne diyor cidden merak ettim? Ultrasonla bakıp herşeyini tekrr inceliyor bizimki boyunu kilosunu fln
Busrasahin7714 Sadesade bazi doktorlar ultrason zararli diye bakmiyor her seferinde. Bencede mantikli olani o. Benim ilk gebeligimde her seferinde bakmadilar ama bu seferki gebeligim ikiz oldugu icin basli baslina risk teskil ediyor. Her gittigimde en az 20 dakika bakiyorlar ve bu durumdan iyice bu almaya basladim. 36 haftaligim o sedyede 20 dakika hareketsiz sirt ustu yatmak beni acayip yoruyor
CansuCaTurkmen Her gittiğimde ultrasonla baktılar canım bakmasalar neye göre bilgi verecekler illa bakmaları lazım garip geldi.