efeninannesiii_ Kızlar deli gibi fındık yiyorum Bi zararı olur mu acaba ya avuç avuç dolduruyorum ağzımı kıtlıktan çıkmış gibi😂😂😂
TTtutku efeninannesiii_ hakaten ha bende öyleyim fındık yiyorum sürekli zararı yok sadece motora etki ediyor 😂
ArvenMom efeninannesiii_ fındık ceviz kaju antep fıstığı günde bir kaç kase muhakak yerim ağzım asla boş kalmaz özelikle ceviz tuvaletten çıkarmıyo hele ki üstüne bir bardak su içersem yedikten sonra 🤣🤣🙈
noluyosanagenemiross Bi Ordulu olarak fındığın zararı olmaz canım canım isteyince bende yiyorum öyle 😁😁🥰
efeninannesiii_ TTtutku ayyy o yüzden mi tuvaletten çıkamıyorum 😂😂😂😂😂😂 Ahhahaha hah kahkaha atıyorum şuan bende dünden beri korkuyorum kasıklarımda ağrı var sürekli tuvaletim var bişey mi oldu diye 😂😂😂😂😂😂
TTtutku efeninannesiii_ fındık yapıyor 😂😂 bi nevi iyi bişey hamilelikte sürekli hazımsızlık olduğu için rahat ediyosun fındık sayesinde
efeninannesiii_ TTtutku ayyy teşekkür ederim yaa vallahi kafayı yicekyim herkes doktora git dedi bide korktum Bayaa
ArvenMom efeninannesiii_ canım ben çok su içiyorum günde 7 litreyi gördüğüm oluyo haftada 2 damacana bitiyo evde hiç olmadım allaha şükür 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
efeninannesiii_ ArvenMom demir ilacına ilk başladığımda beni mahvetti ama sonra nasıl olduysa bağırsaklarım enteresan şekilde düzene girdi seninde öyle mi kullanıyor musun demir ilacı filan 😂
ArvenMom efeninannesiii_ tabiki kullanıyorum sürekli gazur guzur bağırsaklar diyorum yeter yeteeer 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
efeninannesiii_ ArvenMom ahahhaha korkuyorum doğurduktan sonra da sürekli uzun uzun gaz çıkarırım diye psikolojim bozuldu 😂😂
noluyosanagenemiross efeninannesiii_ evet öyleymiş bende yeni öğrendim teyzeme yasaklamış doktoru böbrek taşı yaptığı için