Laika Tabiki önce sağlıkla gelmesi ama işte insan merk ediyor ben mavi gözlüyüm eşimin göz rengi ela acaba ne renk olucak bebişin gözler 🥰
nilsmomy Laika valla ikimizinde kahverengi olmasına rağmen ben bile merak ediyordum ne renk olacak diye😂 sonuç tabi ki kahverengi oldu, sizinde renkli olacağı kesin ben bile merak ettim şimdi😂
AyFa1608 Laika benim gözler kahve eşiminki yeşil. Bende keşke tam ortası ela olsa diyorum doğunca bakcaz artık🤣
yanealakanealakaa AyFa1608 ben de merak ediyorum ya benim de kahverengi eşimin yeşil, ne renk olacak acaba
Busraferdi7 Eşimin de benim de göz rengimiz kahverengiydi oğlumuzun gözleri mavi renkti doğduğu zaman şimdi Ela rengine döndü 😍
Sunney Laika eşimde bende ela gözlüyüz. Kızçemin halası ve dayısı mavi gözlü bende rüyamda mavi gözlü olduğunu gördüm😅 sülalede kahve gözlü olmadığı için bizde kahve ihtimali yok 😊
Laika Sunney bende o kadar çok manipule edildim ki maviş maviş die rüyamda bebeğin gözleri zeytin gibi simsiyahtı eşime anlattım saçmalama dior çünkü bizim tarftada onlarda koyu renk hiç yok ama allahın işi işte olur mu olur 🤣😅
Minnissh Laika benim gozlerim mavi esimde kahverengi. Bizim sulale anannne taraf komple mavi esimin sulalesi kahverengi. Esim cok seviyo mavi gozu hamile oldugumdan beri diyoki keske mavi olsa bize benzemese sana benzese. Insallah mavi cikar ya
girl_boy_annesi Laika eşim mavi, ben kahverengi .Kızımın gözleri çakır 10 günlük bi oğlum var onun da şimdilik renkli gibi ama 6 aylık olana kadar belli olmuyor 🥰
Minnissh Laika bende o kadar taktimki ruyamda gordum siyah gozlu bebek ama ruyanin aksi olur derler hadi insallah. Bide hamilelym boyunca mavis bebek resmlerine baktm hep hatta duvarada vurdurdm.Bakalim ne cikicak😂😂😃