designermoms En başından beri erkek hissettiğim rüyalarımda gördüğüm bebeğim kızmış bugün öğrendik :) Çin takvimi, yüzük testi, bıçak-makas hepsinde erkek çıkmıştı hepsi yanılttı
gmzhrn designermoms sarılalim mi😭 bende de aynı durum hepsi erkek çıktı rüyalarımda erkek gördüm. burada hep erkek dediler ama doktor 13. hafta sonunda kız dedi. kızıma kız kardeş gelecek inşallah
Mavi_boncuk3 Bende 23 haftalık hamileyim yurt dısındayım ve hala cinsiyetini ögrenemedik ama oldu bitti rüyalarım da kız bebek gördüm herkes kız diyor eltim yüzük falı yapmış herkesin annemlerin ki bile dogru cıktı seninki de kız cıktı dedi eşim de gecen çin falı yapmış arkadaslarıyla erkek çıkmış daha da 2 hafta var ögrenmeme sabırsızlıktan ölcem😅
designermoms Mavi_boncuk3 benim tutan hurafelerim biri cildim çok kötüleşti olmayan sivilceler çıktı kız bebek derler cildi bozan bir de önceden sürekli tatlı yerdim şimdi ağzıma sürmüyorum :D Hayırlısıyla öğrenin inşallah
Mavi_boncuk3 Ben bu fallara inanmıyorum tabiki ama herkesin kız demesi benim hep kız hissetmem 🤷🏻♀️artıkk
Petito35 Deme öyle deme azıcık ümidim var zaten 😂😂hayırlısı olsun sağlıkla gelsin sevindim sizin adınıza 💜
designermoms Mavi_boncuk3 bir ara ben de yedim normalde ekşi hiç sevmezdim ekşi şeyin üzerine tuz dökerek yediğimi biliyorum. Bir de doktorum bana dışardan bakanlar genelde doğru biliyor dedi bana herkes kız diyordu ben inatlaşıyordum erkek diye dedikleri gibi çıktı :D