Hasretkmrc Kızlar 40+1 im az önce çatı muanesi oldum ilk defa canim.cok yandı ve peçeteyle silinirken sümüksü bir akinti geldi bu nişanmı sizce bide jelliydi o yuzdenmi bana öyle sümüksü gibi geldi
11115 Hasretkmrc evet canım öyleymiş, az önce benimkide geldi, penbe sümüksü, şimdi çok sanclarım var zaten dün geceden çok kötüyüm, nasıl acıysa sezeryan düşündüm bir an, kendimi bu kadar kötü hiss etmemişdim hiç, korkuyorum resmen🥺🥺
Hasretkmrc 11115 çatı muanesi oldum sedyeden kalktim silinirken oldu kızın tırnakları da uzundu yaaa Bayaa ileri gitti ama pembe değil benim
Ozgemir4 Yaa kızlar benimde sabahtan beri jel şeklinde akıntı oluyo ama ne olduğunu anlamıyorum akıntı defil eminim ama Nişan mı değil mi bilemedim cumartesi sezeryan dogumum var
Hasretkmrc Minikalbim111 ya valla korkutmak gibi olmasın ama ben çok korkuyordum sancim varken bile çatı muanesinden korktuğum için gitmiyordum doktora artik bebeğim için gitmem lazim dedim bu 5inci muane oldu bugün bugün ve ilk gunki çok canımı acıttı ama bugün asistan yapti tırnakları uzundu sanırım daha acıyı baştan hissettim yırttı resmen beni tırnakları sonra sedyeden kalkıp temizlenince o nisan gibi akinti geldiğini farkettim