Elenor17 15 haftalık hamileyim ve malesef o kadar dikkat etmeme rağmen grip oldum.Burnum akıyor biraz boğazım ağrıyor.İlaç da alamıyoruz malum.Önerilerinz var mı evde nasıl geçirebiliirim?
-Muallime- Elenor17 Tereyağını eritip içerisine pekmez koyup için inanılmaz güzel hem de bebeğe aşırı yarari olan bir şey.Bir de sıcak suya limon sıkıp şeker yerine bal koyup için.Burnunuzu açması adına derin bir kaba kaynar su koyup üstüne etrafınızi kapatarak durun buhar tıkanmış burnunuzu rahatlatır.Bir de ben kullanmadım ama eltim çocuklarına burnu ve öksürüğü için hindi yağı kullanıyor çocukların bir kullanmaya bir şeyi kalmıyormus eğer hamilelikte kullanılabiliyorsa onu da araştırıp deneyin.Ben de aynı şeyleri yaşıyorum 4 defadır acile gittim.Geceleri ağlıyorum acılarımdan.Allah Şafi isminin yüzü suyu hürmetine şifalar versin🤲🤲🌸
Zuhre1 Elenor17 bende 17 haftalık hamileyim cumadan beri aynı durumdayım bol bol suyu ılıtıp öyle içiyorum durmadan arabada ılık suya bal limon koyup içiyorum bugün bogazım yumuşadı biraz birde burnum bazen tıkanıp bazen açılıyor naneli şeker aldım çareyi bunda buldum insallah biran önce geçer
Novamomy Hem hamıle hem de hemşire olarak tabiki bol su ,bıl vitaminli meyveler özellikle c vit olarak ananas,kivi,greyfurt sıkıp suyunu iç son olarak da dut kaynatıp sıcak sıcak suyunu içmen hem öksürüğe hemde vücut direncine çok iyi gelir geçmiş olsun