Asyaam28 Benm çok kramplarim oluyordu şuan 24.haftadayz magnorm yazdı doktor ilaç bitane kadar kullanmalımuiyım?kullanan var mi acaba
Likayolcusu Asyaam28 bana son ayımda yazmıştı çok belim ağrıyordu süt de içemediğim için doğuma kadar kullanmıştım sizinde şikayetiniz geçene kadar veya dr muayenenize kadar kullanın bence
minikdugm3 Asyaam28 ben de kullanıyordum tadı midemi bulandırdığı için doktoruma danıştım o zaman günde 1 adet maden suyu iç yeter dedi bıraktım
busrakrrs Asyaam28 bende şuan 33.haftamdayim yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. Doğuma kadar kullanacağım galiba ağırlar için, kramplar için vs.
Meltems53 Asyaam28 doktorum bana 12.haftamda yazdı. Doğuma kadar kullanmanı istiyorum dedi. O zamanlar şikayetim yoktu kullanmıyordum ama şuan 20+3 olduk hafiften başlıyor kramplar arada kullanıyorum.
Cherry95 Asyaam28 20 li haftalarda başladım. Hala magnezyum desteği alıyorum hatta iki katına çıkardık. Kamplar el ayak uyuşması için şuan 35+5 im. Sağlık ocağı emzirdiğim süre boyunca tüm vitaminlerimi kullanmaya devam etmemi söyledi