Sinem0135 momyy__ kuzum kesen gayet sağlıklı çevresi falan da temiz duruyor . Bebek için çok erken ancak 1 hafta sonra yolk kesesini görebiliris. Bebeğin kendıni göstermesi 6 haftaya en erken tekabül ediyor . Hayırlı olsun ❤️🤲🏻🧿
momyy__ Tubatgn hm anladim canım sağol doktor on gün sonra gel kalp atışına bakalım dedi bende eve gelince ultrason kağıdına baktım bebek varmı anlamadim
Tubatgn momyy__ Bebek için erken canım doktorun çağırdığı dönem hem bebeği görürsün hem kalp atışını duyarsın 🥰
Sinem0135 momyy__ senden de kuzum . İnşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almak nasip eder 🤲🏻❤️
momyy__ Falancahanim yok canım herhangi birşey söylemedi sağlıklı gözüküyor haftaya Çarşamba gel kalp atışına bakalım dedi
Falancahanim momyy__ Kese boyutlarımız benziyor ondan sordum:) Bende 6+2 diye gittim 4 haftadan küçük kese dedi 9.5 mm
hvvgngr-32 @momyy__ canım ultrason kağıdında GS diye bi yer vardır orda kese mm yazar prdan bakabilirsin.
dnmtgny Falancahanim bende 6+5 te gittim kese boyutuma küçük takip etmekiyiz dedi geç döllenme mi başka bir şey mi diye. Haftaya cuma kontrol verdi. Geç döllenmelerde kese boyutu bu şekilde olabiliyormuş. Ultrasonda GS 1,44 cm yazıyor bnm
Falancahanim momyy__ Evet kese oluştuysa problem yok diğer kontrolünüzde hamilelik başlangıcınızı belirtirler ona göre ilerlersiniz
Falancahanim dnmtgny Benim de 9.5 mm ama 4 haftadan küçük dedi aslında boyut normal , önümüzdeki hafta kalp atışı için gideceğim o zaman adet tarihini düzenler diye düşünüyorum
dnmtgny Falancahanim hayırlısıyla sağlıklı olduklarının haberlerini alalım inşallah. Benim ikinci çocuğum yine bekleyiş aşırı heyecanlı. Hep bir korku var iyi mi, sağlıklı mı diye