Bebibebi26- oaslan21 Ben hep gece yatarken iciyorum canim bana oyle bir yan etki yapmadi ilk zamanlar iki tane birden aliyordum 37 haftama girmek uzereyim hala kullaniyorum gunde bir tane
arirangg oaslan21 Aşırı uyku yapıyor ama vücudum alıştı ilk zamanlardaki gibi uyku yapmıyor. Ama bulantıyı geçirmiyor, beni zofer rahatlattı
oaslan21 Bebibebi26- bende gece yatmadan 2 tane alıyordum gündüz 1 tane 5 gün oldu kullanalı ama çok kötüyüm,yan etki yapmış olabilir mi diye düşündüm
Bebibebi26- oaslan21 bana doktorum ozellikle gece yatmadan once al demisti canim belki sabah kullandiginda sorun oluyor olabilir
oaslan21 Bebibebi26- olabilir doğru diyorsun ama banada doktor demişti günde 4 taneye kadar içebilirsin diye 🤷🏻♀️
Bebibebi26- oaslan21 valla senin bulantin nekadar yogun canim bilmiyorum ama ben cok kusuyordum ilk bes ayim surekli kusmakla gecti ona ragmen iki tane yutuyordum ben ise yaramayinca bes tane yutsanda etki etmez yaricaksa bitanede etkili olur bence birde sabah kullanmadan dene bir bakalim hala yan etki yaparsa doktoruna bir danis
oaslan21 Bebibebi26- bugün içmedim benimde bulantılarım çok fazla,bir şikayetim olmadı sanırım benim gibi olan yok bana yaramamış alerjim olabilirmiş o yüzden daha kullanmayacağım teşekkür ederim ☺️
Bebibebi26- oaslan21 bencede en guzeli bulantiyi birsey kesmiyor ama brnde bu hap aliskanlikmi yapti nedir yutmayinca daha fazla hastalanir gibi bisey oluyorum birakmaya korktugum icin gece yatarken bi tane aliyorum hala inş bagimli olmamisimdir 🤣