Patatesanne Merhaba tatlış anneler. 14. Haftadayız ve geçen haftadan beri karnımın içinde ara ara yırtılma gibi acıma yanma hissi oluyor. Yaşayan var mı ne anlama geliyor acaba. İnşallah bebiş büyüyordur 🥹
arirangg Patatesanne Bende de oldu geçen gün. Özellikle dik durunca yırtılacak gibi. Rahmin biraz daha aşağısında oldu. Bir gün sürdü. Bugün kontrolüm var inşallah bebeklermiz iyidir
Gzmgkhn Merhaba, öncelikleri sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏼 rahminiz büyüdüğü için olabilir. İlerleyen haftalarda sağdan sola dönerken bile oluyor 🤭
Patatesanne arirangg doktorunuza sorduğunuzda buradada paylaşırsanız sevinirim ❤️ Benim kontrolüme daha 2 hafta var 🥹
arirangg Patatesanne Aslında o gün doktorumu aradım dedi ki normal değil, gel. Ama ben şehir dışındaydım. Başka hamilelere sordum. Hepsi bende de oldu, dedi. Ertesi gün geçince daha gitmedim. Ama bugün sorar size de yazarım.
arirangg Patatesanne Doktoruma sordum. çok ayakta durmaktan, çok yatmaktan olabilir. Öyle olduğu zaman bol su iç, dinlen dedi