Mnlya Kızlar 3 gunden berı kasıklarım cok agrıyo yatakta donerken ayaga kalkarken otururken canımı yakıyo gecıyo yıne baslıyo onrmlı bısımıdır sızce sızde varmı bole bişi
Msalbyrk Mnlya ya gecen gun banada oldu tüm gün agridi dyeblrm cok korktm Ertesi gun agrm yoktu karnmn byudgnu farkettm sivrileşmis eşimde sasrdi Büyüdüğü icin agrdgni dsndm 🤔🤔
Asenaseckin Mnlya benimde ayni ama benim sırtıma agrı vuruyor hep ve suan hayla agrim var cok kotu karnimiz buyudu icin oluyor
Mnlya Msalbyrk benım gıbımı canım otururken kalkarken zorlamdınmı benım 2 gundur var niye bole anlamadım
Snmrzgr0 Benimde belim sırtım ağrıyor ama kasık ağrısı yaşamadım ama doktorum bana adet ağrıları gibi ağrılar yaşaman gayet normal olur dedi
Zeynepdgdln Rahmimiz Yukarı doğru çıktığı için belimiz düzleşiyormuş yani normal olarak kabul edilen bunağrınon ne yazık ki bi çözümü de yokmuş
Mnlya Zeynepdgdln normal olsunda canım onemlı degıl doktor randevumada cok var kasık agrım 2 gundur devam ettı sureklı degıl ama oturup kalkarken yatakta saga sola hareket ettıkce agrıyo yürürkende agrıyo ınsallah bısı yoktur
Msalbyrk Mnlya aynen aynen yatarken otrrken kalkarken dyormya tüm günüm byle gecti ck hzrsuz oldm ertesi gunde devam etsydi gtcektm acile.