Begnvil Haftaya giricem 3 gündür dehşet bir mide yanmam var ne yaptıysam geçmedi lütfen önerisi olan varsa yazar mı
bihterquenn Begnvil gaviscon şurup kullanıyorum canım ben gecirmesede rahatlatıyo biraz muz, elma süt iyi geliyor diyolar ama bende yaramadı belki sende işe yarar deneyebilirsin 31. Haftadayim ve hala devam yanma
TTtutku Begnvil pantpas mide koruyucu var kahvaltıdan bi saat önce onı içiyorum yemeklerden sonra da hemen gaviscon domates yağlı yiyecekler ve baharat etkiliyor yeme onları
Begnvil bihterquenn banada iyi gelmiyor 5 dk sürüyor sonra yine başlıyor ama haşlanmış patates yedim dün yatmadan gerçekten hiç ağrımadı saatlerce kesintisiz uyumuşum tabi sonra yine geldi ama tavsiye ederim
MeltemEA Merhaba öncelikle yediklerine dikkat.Acı,baharatlı çok salçalı ürünlerden kaçının.Gaviscon şurup, sade soda,yeşil elma,yoğurt benim midemi sakinleştiriyor.18. Haftamdan beri mide yanmam başladı 27yim devam ediyor malesef🙄
Begnvil TTtutku ne yiyeceğimide şaşırdım ya inşallah hayırlısıyla çabucak geçse günlerimiz herkes sağlıkla kucağına alsın inşallah 🙏 teşekkürler