Elifgamzee Kızlar 19 haftalık hamileyim ayakta biraz fazla kaldım ama cok yorulduğumu hissetmedim ondan mıdır bilmiyorum herşey güzel ilerliyordu bugün kahverengi leke geldi dün gecede çok az vardı size de oldu mu bu haftalar normal midir
sevda_yldrm Elifgamzee 21. Haftamdayim bende de dün çok açık renkte kanama geldi ondan önceki gün çok yorulmuştum acaba ondan mı oldu diye düşündüm bende daha gelmeyince yada cogalmayinca doktora gitmedim
Elifgamzee sevda_yldrm bugün doktora gideceğim inşallah normal olan durumdur yaşayan var mı diye sormak istedim bende
sevda_yldrm Elifgamzee sancim yoktu kendimi çok kötü hissetmeyince gitmedim bende bekledim kontorol ettim daha kan gelmeyince panik yapmadım sen bir git ama yine de
Moonlight- Tam 18. Haftamda yaşadım kesinlikle doktora gitmeniz gerekiyor. Rahim ağzı uzunluğum kısaldığı için olmuştu benim. Erken doğum riskim çok yüksek çok dikkat edilmesi gerekiyor geçmiş olsun 🤗
Elifgamzee Moonlight- yaaa öyle mi bana rahim ağzı kısalığın iyi demişlerdi ama şimdi tedirgin oldum gideceğim zaten teşekkür ederim bilginiz için sizede geçmiş olsun şuan yolundamı herşey
Moonlight- Elifgamzee çok teşekkür ederim sürekli ilaç ve iğne kullanıyorum o şekilde kontrol altına alabildik. Siz de gittiniz mi bişey dediler mi
Nuraysss Elifgamzee gittin mi canim, benmde basima gelmisti onceki gebeligimde kanamalar normal deil malesef
Elifgamzee Moonlight- evet gittim herhangi bir sorun görülmedi progestana başlatıldı tekrardan leke olabilir normal dendi ama gittiğim iyi olmuş başka bi sabepte çıkabilirdi şuan herşey yolunda bide ilişkiyi yasakladı 1 ay