kardelenimm Miss bendede bu hafta çıktı tansiyon 16 çıkıyo hep alfamed yazdı günde 3 tane içiyorum çok iyi geliyor bana biraz toparladım
kardelenimm Miss alfamed yüksek tansiyonu düşürüyor normal tansiyona etki etmiyormuş öyle dedi doktorum tansiyonun düşük olsa bikr içiceksin dedi evdeyken düşük ama hastaneye gidince fırlıyor yaa heyecandan galiba
Miss kardelenimm hastanede gidince biraz dinlen 10 dakika kadar otur tansiyon öncesi kendini sakinlestir öyle olctur bide doktorum bana öyle dedi ama bi ise yaramadı bende tabi
Gamze_svncn Miss bende de preeklampsi var. Tansiyonum cok oynamiyor ama bebege giden 2 damarimda tikaniklik var. O yuzfen suan haftasina gore daha zayif
Miss Gamze_svncn rabbim şifa versin peki tıkanıklığı acabilme şansları yokm en azından bi kan sulandırıcı küçük dozda bi asprin le falan kaç haftaliksin peki canim
Gamze_svncn Miss 35. Haftama kadar aspirin kullaniyordum canim. Suan 35+6 yim. Doktorum 35den sonra kullanmamami söyledi. Ve tikanikligi acmanin bir yolu yokmus. Allah tan gelen bsey yani yapılabilecek bsey yok..
Miss Gamze_svncnanladım canım peki ne zaman farkettiniz biraz geçtimi üstünden allahim güç versin bebeğine az bi zamanın kalmış neyse senin
Miss Gamze_svncn bende 24+5im tıkanıklık yokta ıste tansıyon yuksek senın 22 haftada tansyonun mu yüksektı nasıl anladın bı belırtı verdımı ?hemen dırek tansıyon olmadan damarmı tıkanmıştı
Gamze_svncn Miss yok ben detayli ultrasona girdigimde damarlarin tikaniklik oldugu orada belli oldu. Bu da preeklampsiymis. ondan sonra tansiyonuma dikkat etmem söylendi
Merrcimek Miss Üzülme canım ben de preeklampsiden doğum yaptım. Doğum yapalı 25 gün oldu hala geçmedi. Kaç haftalıksın
Miss Merrcimek 24+5 ım canım hayırlı olsun maşallah sağlıkla buyut bebegını geçer o da belkı lohusalıktan sonra atlatın sayılır moral oldun bana ıyıkı yazdın